După ce v-am prezentat ieri un top al părinţilor şi copiii lor celebri, ne-am gândit să mai continuăm azi cu un top, în care să descoperiţi alţi oameni interesanţi din Moldova. Se spune că dacă două persone se asemănă într-un cuplu, ei vor avea o viaţă fericită. Noi am decis să creăm un top al cuplurilor celebre de la noi, în care ambii membri lucrează în acelaşi domeniu.

1. Costi Burlacu şi Corina Ţepeş – MUZICĂ

Formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri atât în plan muzical, cât şi în el familial. Duetele lor sunt binevenite la orice nuntă, cumetrie sau concert. Cuplul care cântă dragostea şi-au spus unul altuia “Da” cu cinci ani în urmă, iar drept dovadă a dragostei lor este fetiţa pe care o au “Smaranda”.

2. Lilu şi Călin Roşca – TELEVIZIUNE

Este cea mai proaspătă familie din acest top. Se cunosc de mai bine de 5 ani şi au făcut cunoştinţă tot pe platourile de filmare. Ea, prezentatoare la JurnalTV, iar el – producător MuzTV au decis să-şi unească destinele cu o lună în urmă. În doar câteva săptămâni, tânăra soţie va aduce pe lume o fetiţă.

3. Petru Vutcarău şi Ala Menşicov – TEATRU

Ei sunt cuplul care rareori îşi scot măştile de pe faţă şi asta pentru că a juca un rol e deja modul lor de viaţă. Într-un interviu acordat ziarului Timpul, Ala Menşicov a declarat: „Noi suntem oameni de teatru, temperamentali şi nu prea am ştiut să cedăm din ambiţie şi din profesie. Am făcut aceleaşi şcoli, am fost împreună la Moscova, am iniţiat teatrul, am jucat şi nimeni nu a renunţat la realizarea propriului Eu. Dar ne-a fost interesant împreună. Fiul lor, Laurenţiu le urmează calea.

4. Rodica Ciorănică şi Sergiu Gavriliţă – JURNALISM

Ei nu doar lucrează în acelaşi domeniu, dar chiar în aceeaşi redacţie, unul fiind şeful altuia. Soţii Rodica Ciorănică şi Sergiu Gavriliţă sunt fondatorii uneia dintre cele mai de succes reviste din Moldova. Timpul le e împărţit în idei, personalităţi şi fetiţa lor Paula.

5. Igor Stribiţchi şi Olga Busuioc – MUZICĂ

Sunt o familie de aproape doi ani şi ambii au roluri de cuceritori. Soprana Olga cucerește concursurile internaţionale datorită vocii ei minunate, iar Igor, alături de colegul său de la Akord, cucerește publicul din ţară cu piesele lor de dragoste. Chiar dacă au foarte puţin timp împreună, sunt un cuplu frumos şi demn de invidiat de fiecare dată când îţio fac apariţia la TV sau prin reviste.

6. Tudor Ulianovschi şi Corina Cojocaru – DIPLOMAŢIE

S-au cunoscut la Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, iar astăzi Tudor este şeful misiunii diplomatice din Qatar, care a fost deschisă în Doha recent. Sunt cu siguranţă cuplul pe care nu ştii niciodată unde să-l găseşti, călătoriile fiind la ordinea zilei.

7. Nicolae Botgros şi Lidia Bejenaru – MUZICĂ

Cu ei ne mândrim oriunde ne-am duce. Maestrul Nicolae Botgros se identifică automat cu Orchestra Naţională de Muzică Populară „Lăutarii”. El şi soţia lui s-au cunoscut la Soroca unde s-au îndrăgostit lulea unul de celălalt. Soarta comună – ambii veneau din familii numeroase – i-a făcut să împartă bucuriile si necazurile vieții. S-au luat pe când aveau doar 19 ani şi au demonstrat că pot rămâne împreună pentru o viaţă întreagă.

8. Alexandru Bordian şi Valentina Şcerbani – JURNALISM

Acesta cu siguranţă poate fi numit la moment cuplul facebookului, fiecare poză de-a lor adunând sute de like-uri şi zeci de comentarii. Chiar dacă niciunul dintre ei nu au o facultate de jurnalism absolvită, dragostea pentru televiziune i-a făcut să se regăsească în acelaşi domeniu, ea fiind prezentatoare TV, iar el, cum îi spun colegii, „istoricul” de la un portal autohton de transmisiuni în direct.

9. Gloria Gorceag şi Smally – MUZICĂ

Tineri, frumoşi şi ambiţioşi. Cam astea sunt cuvintele ce i-ar caracteriza cel mai bine. Chiar dacă relaţia personală este una ascunsă de ochii lumii, colaborarea pe plan muzocal cu siguranţă dă roade bune. Într-un interviu online Gloria declara: „Eu nu vorbesc despre viaţa mea personală. Despe Smally pot, însă, sa vorbesc ore în șir strict în calitate de interpret/compozitor. Pentru ca este un om atât de talentat și plin de idei.”