Blake Lively și Ryan Reynolds par a fi  un cuplu ideal. Sunt discreți atunci când vine vorba de familia lor și avem ocazia să-i vedem destul de rar împreună la evenimente.  Iată că o premieră de film de joi seara, în New York, i-a adus pe cei doi în fața camerelor de fotografiat. Sunt mereu plin de energie, se privesc cu multă iubire și nu pierd ocazia de a se tachina ori de câte ori au ocazia. 

Au venit pentru a-l sprijini pe prietenul lor, Stanley Tucci, la premiera filmului său, „Final Portrait”. Iar Blake și Ryan au arătat superb împreună pe covorul roșu, imaginea cuplului perfect. În vârstă de 30 de ani, respectiv 41, starurile au oferit câteva momente de tandrețe în public, ținându-se de mână și zâmbind unul la celălalt.

Blake a arătat elegant, dar și sexy, într-o rochie în carouri cu alb și negru, un model asimetric care i-a pus în valoare picioarele superbe. Iar dacă rochia a fost spectaculoasă, sandalele cu barete subțiri și aplicații în formă de perle negre au arătat fantastic. Alături de ea a fost tot timpul soțul său, Ryan Reynolds, unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood.

Ryan și Blake fac un cuplu pe cinste. Au împreună doi copii și, chiar dacă sunt căsătoriți de 6 ani, par la fel de îndrăgostiți ca la început.

Vezi și: Pe covorul roșu este o divă, dar ce nu faci pentru un rol! Blake Lively, așa cum nu ai mai vazut-o (Foto)

Distribuie articolul: