Alla Pugaciova și Maksim Galkin se află, în aceste momente, într-o călătorie pe Pământul Sfânt. Ajuns pe litoralul Mării Moarte, din Israel, cuplul a fost surprins de paparazzii unui portal rus de știri. Alla și Maksim apar foarte înduioșați de prezența micuților.

 

Aflați în Caesarea – o stațiune de odihnă, cuplul a închiriat o vilă de lux cu bazin, balcoane, grădină și chiar parc. Pentru o lună, chiria unui astfel de complex costă 15 000 de euro. 

În Caesarea, împreună cu Alla și Maksim, au mers și gemenii acestora: Liza și Harry. Pe lângă ei, în Israel au mai mers și cele două bone ale copiilor. Totodată, la vilă, Alla mai este vizitată și de femeia de afaceri Alina Redeli – cea mai bună prietenă a acesteia.

Potrivit heat.ru, vecinii de vilă ai celebrului cuplu afirmă că Alla și Maksim duc un mod de viață ferit de ochii lumii.

 

Din fotografii, se vede cum cei doi părinți pur și simplu savurează momentele de intimitate cu bebeluții de opt luni ai acestora. Părinții își fotografiază mereu odraslele și se bucură de zâmbetele acestora. Pe internet, însă, aceste fotografii nu sunt făcute publice.

Se pare că micuțul Harry îi seamănă mai mult tatălui, în timp ce Liza are păr blond, ochi albaștri și este o copie în miniatură a Allei Pugaciova.

Amintim că recent, și Filipp Kirkorov și-a dus cei doi copii în Israel, pentru a le arăta Peretele Plângerii și pentru a-l vedea pe Papa Francisc.

Foto: Instagram, heat.ru

Distribuie articolul: