Concursul internațional „Nevskie Berega” din Sankt Petersburg, a găzduit la cea de-a 17-a ediție, care a avut loc de curând, câțiva participanți moldoveni, care s-au întors acasă cu medalii și cupe. Aceștia au concurat cu participanți din mai multe țări și au ocupat locuri de frunte la cinci nominalizări.

Victor Micușa – hair stilist și membru al juriului al concursului „Nevskie Berega” a spus că „participanții din partea Moldovei s-au descurcat foarte bine, iar acest lucru îl demonstrează faptul că aproape fiecare din ei, a revenit acasă cu premii”.

Concursul are mai multe nominalizări și iată care sunt premiile câștigate de moldoveni în cadrul acestuia: Iuliana Sandu – hair stilist, a luat premiul I pentru coafură „Fantasy”, premiul III pentru „Coafură de Podium” și premiul II în sumarul nominalizărilor. Natalia Clima – hair stilit, a luat premiul IV pentru „Fantasy make up” și locul VI pentru „Make up de seară”. Artiom Munteanu – hair stilist, locul VI pentru „Coafură Tehnică”.

Prima ediţie a concursului internațional „Nevskie Berega” a avut loc în anul 1996, acesta a fost fondat de un grup de cosmetologi și stiliști din Sankt Petersburg.