Cupa HOSPICE la Fotbal este un eveniment anual organizat cu scopul de a colecta fonduri în beneficiul copiilor și adulților care suferă de boli incurabile, în stadiu progresiv, avansat și cu un prognostic limitat de viață.  La această ediție se precognizează 24 de echipe participante și colectarea a 100.000 MDL.

Evenimentul se va desfășura în data de 01 octombrie 2016 pe terenul artificial al C.S. Real-Succes de pe str. Mihai Viteazul 17/2.

Echipele participante vor fi formate din 6 jucători pe teren și până la 4 jucători de rezervă. Persoanele sau organizațiile care doresc să participe sunt încurajate să formeze una sau mai multe echipe și să facă o donație de 2000 MDL. Toți banii colectați în urma evenimentului vor fi direcționați către asigurarea continuității serviciilor de îngrijire paliativă (asistență medicală, socială și psiho-emoțională) oferite gratuit pacienților HOSPICE.

În același timp, este posibilă sponsorizarea  evenimentului, creând un parteneriat cu HOSPICE Angelus. Pentru înregistrarea echipelor sau pentru a afla mai multe detalii despre pachetele de sponsorizare disponibile, vă rugăm să contactați organizatorii la cristina.sirbu@hospice.md / 060394306 (Cristina) sau pe pagina de Facebook al evenimentului:https://www.facebook.com/events/1167166353330024/

Cea de-a 6-a ediție a Cupei HOSPICE la Fotbal este organizată cu susținerea Moldova Agroindbank, sponsor principal, și Mobiasbancă – Groupe Société Générale.

HOSPICE Angelus Moldova este principalul furnizor de servicii de îngrijire paliativă din Republica Moldova, oferind ajutor medical, social şi psiho-emoţional copiilor şi adulților care suferă de boli incurabile, în stadiu avansat, progresiv și cu un prognostic limitat de viață. În 2015, mai mult de 2300 de persoane au găsit susținere și alinare alături de HOSPICE Angelus.

Portalul de știri Agora și site-ul pentru femei EA.md sunt parteneri media ai evenimentelor Hospice Angelus și încurajează publicul să se implice în susținerea demersurilor instituției.

P.

Distribuie articolul: