Dacă ați crezut că Igor Stribițchi, a doua jumătate a formației Akord, este cel mai bun prieten al interpretului Igor Sârbu, acesta v-ar putea contrzice! Artistul a postat recent pe contul său de Facebook o poză în care-l demonstrează pe unul dintre cei mai fideli amici ai săi – un câine pe nume Hatiko.

igor Sirbu

„Nu este, din păcate câinele meu, aparține unor prieteni foarte apropiați, însă este pe bune, cel mai fidel amic al meu. E un Hatiko adevărat, exact ca în filmul cu același nume și e o frumusețe rară de câine. Mi-aș dori foarte mult și unul al meu, însă concertele și deplasările noastre foarte dese în calitate de artiști ne fură prea mult timp, nu știu cum aș reuși să-i acord și lui atenția cuvenită”, a declarat Igor Sârbu pentru Revista PentruEA.md.

Colegul de trupă, așezat și la casa lui deja, i-a luat-o pe dinainte și are deja o frumusețe de cățel care-i păzește gospodăria. Igor Strinițchi se laudă cu un patruped negru, pe nume Cristiano.

Cristiano

Olga Busuioc și Igor Stribițchi nu pierd nicio ocazie de a petrece timpul alături de câinele familiei, îl plimbă cu regularitate și l-au făcut deja vedetă pe rețelele de socializare.

Olga busuioc

Foto: Facebook.com