În iunie Avon Moldova, în parteneriat cu Ea.md, au anunțat lansarea proiectului „15 femei care schimbă Moldova”. Ne propuneam să descoperim femei excepționale, care schimbă lumea din jurul lor. La e-mail-ul campaniei au fost trimite peste 50 de aplicații despre femei deosebite, iar la ședința juriului au fost alese 15 dintre ele.

Doamnele își desfășoară activitatea în domenii foarte diferite, iar fiecare dintre ele excelează prin forța de acțiune și ideile inovatoare. Până să le cunoaștem pe îndelete poveștile de viață, dezvoltare personală și impactul social pe care l-au avut, vă învităm să faceți cunoștință cu numele lor:

Viorica Vulpe

Veronica Arpintin

Cristina Mastac

Tatiana Badan

Olga Cebotari

Vera Caminschi

Eva Gudumac

Victoria Acălugăriței

Maria Bivol

Natalia Popov

Viorica Florea

Larisa Dodu-Gugea

Larisa Teacă

Aliona Baciu

Svetlana Bulgaru

Fiecare dintre finalistele proiectului „15 femei care schimbă Moldova” va deveni protagonista unui interviu video, realizat de echipa EA.md și va fi invitată la o cină festivă cu Andreea Marin, ambasadoarea campaniei.

15 femei banner campanie

Amintim că Avon Moldova a realizat acest proiect la aniversarea celor 15 ani de activitate și dezvoltare a femeilor în Republica Moldova. Campania vrea să prezinte femeilor modele demne de urmat, femei care să le motiveze să exceleze în proiectele pe care și le-au propus.

P