În viața de cuplu se ivesc multe momente memorabile, totodată și surprinzătoare. Dar ceea mai importantă zi care rămâne adânc înrădăcinată în adâncul inimii este cererea în căsătorie - pasul cel mai curajos al unui bărbat și cel mai emoționant al unei femei, iar originalitatea stă la bază celor mai intense trăiri. Asta aflăm în campania #Cummacerut de la Cătălina - o domnișoară care a fost cerută pe scena unui teatru de către iubitul ei, Petru.

 

Cătălina a început a ne descrie ce înseamnă pentru EA o cerere în căsătorie și cum interpretează acest gest din partea bărbatului.

„Cererea în căsătorie este primul pas către viaţa de familie şi prima impresie pe care o lasă bărbatul asupra viitoarei lui soţie. Prin intermediul cererii, acesta îşi demonstează atitudinea pe care o are atât faţă de căsătorie, cât şi faţă de aleasa sa.”

Mai îndrăgostiți ca niciodată „chiar de ziua îndrăgostiților”.

„Pe data de 14 februarie prietenul meu a pus prima piatra pentru căsnicia noastră si a ales împreună cu Cristina Postolachi, organizatoarea acestei ceremonii , teatrul “Mihai Eminescu.”

Publicul prezent în acea zi la teatru au fost martori atunci când Petru i-a pus inelul pe deget chiar pe scena mare. De emoții, timpul s-a oprit în loc pentru Cătălina.

„La finalul piesei „Aveți ceva de declarat?” Petru m-a cerut în căsătorie. Când am urcat pe scena de teatru nu auzeam aplauzele din sală sau strigătele de bravo. De la miile de emoții îl vedeam si îl auzeam doar pe el.”

Citește și: Nu s-au întâlnit mult timp, dar deja trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Carolina vorbește în campania #Cummacerut (Foto)

O relatare pe cât de scurtă, pe atât de frumoasă și emoționantă. Fericirea nu se descrie prin cuvinte, fericirea se simte, se trăiește. Cătălina își încheie decrierea poveștii de dragoste și a momentului cererii în căsătorie prin următoarele cuvinte:

„Fiecare dintre femei și-a creat un scenariu ideal în care i se adresează marea întrebare. Nici nu am visat la așa cerere în căsătorie. A fost minunat. A fost, este și va rămâne un moment de neuitat.”