Poveștile de dragoste ne uimesc, ne bucură și ne dau speranțe în continuare. În luna dragostei, aflăm povestea frumoasă a unui cuplu care face astăzi patru ani împreună și pentru care, un mare vis s0a transformat în oportunitatea unei cereri în căsătorie așa cum numai ei își doreau.

„Întotdeauna îmi imaginam cererea mea în căsătorie să fie pe cât de simplă, pe atât de deosebită și, cel mai important, sinceră… Nu vroiam să fie ca la toți: cu multe baloane și planificat din timp sau de ceva agenție specializată. Eu îmi doream o cerere fără oameni străini și fără de „teatru” și alte „scenarii”.

 

Era duminică, 21 mai… Cred că nu o să uit niciodată ziua aceea. Urma să mergem la Chișinău ca să iau autocarul spre Cluj, unde îmi făceam studiile.
Era un vis al nostru comun, să ajungem la Orheiul Vechi împreună, să ne punem o dorință… asta și pentru că eu nu am fost acolo niciodată. În dimineața ceea el mi-a sugerat că ar fi frumos dacă am porni mai devreme spre Chișinău și pe drum să intrăm și pe la Orhei. Așa și am făcut, am pornit la drum, entuziasmați și fericiți, dar eu fără nici o bănuială.

Pe drum ni s-a defectat mașina și deja nu mai speram să ajungem, dar ca prin minune totul s-a rezolvat foarte repede. Ajunserăm acolo, am mers mai întâi de toate în biserică și după am ieșit afară la crucea Dorinței. Am pus ambii mâinile pe cruce să ne zicem în gând dorința. Nu am reușit să îmi zic dorința, că ea s-a și împlinit. Iubitul meu a coborât în genunchi și mi-a dat cea mai așteptată întrebare: „Sper că ți-am îndeplinit dorința, VREI SĂ FII SOȚIA MEA?”. Cu siguranță am zis un „DA” ferm și sincer!

La două luni de când s-au cunoscut a avut parte de cea mai frumoasă zi din viața ei. #Cummacerut cu Cristina și Yulian (Foto)

Din fericire nu eram doar noi doi, mai erau sora și cumnatul lui – ei au și imortalizat acel moment unic pentru noi. Am trăit emoții de nedescris, a fost cea mai fricita zi din viață noastră. Nu l-am văzut niciodată așa emoționat ca atunci. Nu a fost nevoie nici de flori, de nimic altceva, a fost atât de deosebit, exact cu îmi doream.

Mă bucur enorm de mult pentru că pot împărtăși această fericire. Exact în luna dragostei, pe 15 februarie împlinim 4 ani de când formăm un cuplu, astăzi deja familia Demian, Dumitru și Liliana!”, ne-a povestit eroina acestei istoriare frumoase.

Așteptăm povestea Cererii tale în căsătorie pentru Campania #Cummacerut pe EA@interakt.md