V-ați întrebat vreodată cum se simt bebelușii în interiorul cărucioarelor? Ce reușesc să vadă? Ce frici resimt? Diego López Acosta s-a gândit să găsească răspunsurile la aceste întrebări, instalând o cameră video în interiorul căruciorului fiului său. Ceea ce a văzut, impresionează de-a binelea.

Diego López Acosta s-a gândit că poate instala o cameră GoPro în interiorul căruciorului, chiar la spatele fiului său de doi ani, Ignacio. În acest mod, bărbatul și-a dus fiul la o plimbare prin New York.

Camera a fost setată astfel, încât să realizeze o fotografie la fiecare 10 secunde. Timp de câteva zile, aceasta a realizat peste 2000 de fotografii făcute de la un unghi jos. Impermeabilul transparent al căruțului n-a făcut decât să filtreze un pic imaginile obținute cu ajutorul camerei foto. 

Diego a constatat că adulții sunt foarte cinici atunci când își pun copiii în căruț, gândindu-se că astfel, îi vor proteja de factorii de mediu și că micuților li se deschide o panoramă absolut incredibilă. Nu este chiar așa. 

„Am ținut să mergem, în primul rând, la Times Square, pentru că este foarte simbolic pentru mine. Acolo sunt oameni și este foarte lumină. Chiar dacă a avut un spațiu foarte mic în interiorul căruciorului, fiul meu nu a fost deranjat de nimic”, mărturisește Acosta. pentru lens.blogs.nytimes.com.

Acum, Diego López Acosta a obținut o bursă de studii la New York, iar fiul împreună cu soția sa au plecat în Ecuador. De fiecare dată când își dorește să vadă lumea prin ochii lui Ignacio, bărbatul deschide galeria foto realizată prin New York și se transferă în interiorul căruciorului…

Foto: Diego López Acosta 

Distribuie articolul: