Nu a așteptat daruri speciale, pentru că dragostea soțului și realizările fiicei sale sunt cele mai importante cadouri. La aniversarea celor 40 de ani, Nelly Ciobanu își bucură admiratorii cu o piesă nouă, în stilu-i inconfundabil, dar și cu un car de planuri mărețe, atât pe plan personal, cât și profesional. Iată cum va sărbători artista aniversarea sa.

„Am un concert astăzi, așa că voi fi, precum e firesc la muncă. Iar după ce revin, voi sărbători alături de oamenii cei mai dragi și apropiați din viața mea, deci în sânul familiei. Poate mai târziu, când mai trece perioada aceasta de concerte și evoluări voi da o petrecere și pentru un cerc mai mare de prieteni, însă nu am decis. Acum cele mai importante daruri pentru mine sunt sănătatea familiei mele și liniștea căminului meu”, a declarat Nelly pentru Revista EA.

Pentru ea și-ar dori realizări frumoase, pe care nu le-a avut până acum, dar și scene cât mai multe de cucerit, iar în viața de familie, Nelly recunoaște că și-ar dori un frate sau o soră pentru fiica sa Mirela. „Să știi că tare mi-aș dori încă o experiență de mamă, mă gândesc foarte serios la un frate sau o soră pentru Mirela, însă nu am planificat nimic până când”, mai spune interpreta.

Pe plan muzical, însă, Nelly continuă colaborarea sa cu celebrul compozitor belarus, iar la aniversarea ei, Nelly lansează piesa „I’m a Hero”. „Dragii mei, vreau să mă bucur de o nouă melodie în repertoriul meu, chiar de ziua mea. Melodia se numește „I’m a Hero”, semnată de același compozitor și aranjor, Eugene Oleinik, text Viktar Rudenka, din Belorussia. Vă mulțumesc anticipat și vă doresc audiție plăcută”, a scris Nelly pe contul său de Facebook.

Distribuie articolul: