Machiajul trebuie să fie realizat în conformitate cu forma feței și culoarea părului. Îți descoperim câteva reguli scurte de machiaj pentru femeile brunete.

1. Rujul roșu este potrivit pentru toate brunetele, important este să găsești nuanța potrivită. Cuiva i se va potrivi mai perfect un roșu clasic, pentru alte brunete, o nuanță de roșu închis va fi mai avantajoasă.

2. Rimelul negru trebuie să fie mereu prezent în trusa de machiaj a unei brunete.

3. Alegerea unui fond de ten se face în conformitate cu nuanță pielii. Cele care au un ten mai roz pot renunța la o bază de machiaj, apelând doar la pudră.

4. Dacă e să vorbim despre fardul de ochi, aici nu există restricții. Vor fi potrivite chiar și cele mai îndrăznețe culori, important este să știi să echilibrezi machiajul cu vestimentația.

5. Alegerea fardului de obraz nu ar trebui să-ți creeze mari bătăi de cap, însă fii atentă la nuanța tenului tău, atunci când alegi fardul. Brunetelor cu pielea albă li se potrivește orice nuanță de roz, celor cu un ten mai închis, li se potrivesc fardurile bronzante.

6. Dacă îndrăznești să porți rujul roșu pe timp de zi, atunci un contur subțire pe pleoape, genele machiate ușor și obrajii fardați vor completa perfect machiajul de zi.

Distribuie articolul: