Chiar dacă tu ai o relaţie cu iubitul tău, şi nu cu familia acestuia, vrând nevrând trebuie să iei întreg pachetul. Află ce fel de relaţie ai cu rudele partenerului tău, în funcţie de zodie. Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativa din Balanţă se distrează de minune cu rudele partenerului, lucru rar întâlnit la celelalte zodii. Aceasta ţine cu dreptatea, iar punctul ei de vedere este unul respectat şi apreciat în rândul rudelor. Niciodată femeia din acest semn zodiacal nu le va face reproşuri directe, ci mai degrabă va discuta cu partenerul să reglementeze situaţia care o deranjează.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativa din Scorpion spune stop relaţiilor cu acele persoane care îi impun reguli. Dacă membrii familiei iubitului îşi văd de treaba lor şi o lasă şi pe ea să îşi vadă, atunci poate fi o atmosferă plăcută de fiecare dată când se întâlnesc.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativa din Săgetător urăşte acele persoane care îi reproşează ce face, cum face, iar dacă rudele iubitului îşi permit aşa ceva, nu are de gând să tacă. Chiar dacă nu se ceartă sau evită să intre în polemici, femeia din această zodie face aluzii atunci când o deranjează ceva. Păstrează o relaţie civilizată şi preferă să se retragă atunci când discuţia degenerează. În alte condiţii, aceasta poate să fie pe aceeaşi poziţie ca şi iubitul ei.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nativa din Capricorn nu suportă ca alţii să o corecteze, aşa că dacă rudele iubitului ei îi atrag atenţia cu ceva, chiar şi fără rea intenţie, aceasta se răzbună fix pe partenerul ei. Nu va putea niciodată să păstreze relaţii calde cu cei mai în vârstă din familia lui, dar cu cei de vârsta ei va ajunge chiar să se distreze. Acelora le poate permite mult mai multe, la fel cum şi ea îşi permite.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativa din Vărsător poate lega prietenii cu oricine, mai ales dacă este vorba despre persoanele pe care iubitul ei le iubeşte. Dacă rudele partenerului ei sunt vorbăreţe la fel ca ea, atunci este ca şi intrată în familie. E loc de bârfe, plimbări şi vacanţe împreună, fără să o deranjeze nici măcar puţin.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativa din Peşti găseşte puncte comune cu oricine interacţionează, aşa că nu îi este greu deloc să facă acest lucru şi cu familia iubitului. Dacă ai grijă să nu te ia gura pe dinainte şi să spui mai mult decât trebuie, atunci aceste relaţii o să fie unele plăcute şi fără incidente.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativa din Berbec nu este prea permisivă, şi atunci când o deranjează ceva, ea spune şi nu ţine cont de reguli. Indiferent de persoana despre care este vorba, femeia din această zodie dă de pământ cu rudele iubitului dacă simte că nu este respectată. De cele mai multe ori, aceasta intră în conflict la fiecare întâlnire cu mama, tatăl sau fraţii partenerului ei.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativa din această zodie ţine foarte mult la spaţiul personal, aşa că dacă vreo rudă de-a iubitului se bagă în relaţia lor mai mult decât vrea, are tendinţa de a-i îndepărta. Din acest motiv, aceasta creează antipatii în rândul lor, fapt pentru care trebuie să suporte reproşurile partenerului. Femeia din Taur lasă loc de bună ziua, dar păstrează distanţa.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativa din Gemeni se înţelege bine cu familia iubitului ei, atât timp cât aceasta nu stă prea mult în preajma ei. Păstrează relaţii civilizate, dar nici nu se poate spune că se iubesc sau că se plac. Din ambele părţi există respect dacă fiecare îşi spune regulile de la început.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nativa din Rac se înţelege bine cu rudele partenerului dacă acestea sunt discrete, iar dacă nu, viaţa ta se va transforma într-un adevărat chin. Poţi să ieşi cu ei, poţi să râzi, să găsiţi puncte comune, dar tot ce te interesează este să fie sincere şi să nu te bârfească pe la spate.

Leu (22 iulie – 22 august)

Dacă iubitul nativei din Leu exagerează cu drăgălăşenia faţă de părinţi, unchi sau fraţi, atunci deja ai un minus în faţa lor. Nu suporţi să îţi dicteze altcineva ce să faci în relaţia ta şi nu accepţi ca partenerul tău să fie influenţat mai mult de familia lui, decât de tine. Dacă aceste lucruri nu se întâmplă, poţi avea o relaţie de complezenţă cu rudele lui.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativa din Fecioară este critică de fel, iar acest lucru nu se schimbă nici când vine vorba de rudele iubitului. Dacă ceva nu îi convine, cât de mic ar fi acel lucru, nu se lasă până nu îl spune. De cele mai multe ori, relaţia dintre ea şi familia partenerului este una de duşmănie, singurul care suportă cele mai grele acuze, şi de-o parte, şi de alta, fiind bărbatul cu pricina.

 

Distribuie articolul: