Au promis că vor lansa câteva melodii noi și iată că se țin de cuvânt. Costi Burlacu și Corina Țepeș pregătesc pentru concertul din 23 februarie câteva piese în primă audiție. Refrenul uneia dintre ele, Costi Burlacu l-a făcut public astăzi, declarând că domnișoara… muză i-a venit chiar astă noapte.

“Deja mai multe nopți la rând aștept o domnișoară tare dragă mie să-mi calce pragul. În sfârșit a venit, azi noapte! E ora 4:20, și până la această oră am reușit să fac cu ea tot ce mi-am pus în plan”, declara Costi, lăsând până aici multe semne de întrebare și cuvinte spre interpretare. În cele ce urmează, artistul ne-a luminat: “Vă arăt și vouă câte ceva din ceea ce a ieșit:

“Viață tu știi să le împaci pe toate,

Faci ca să zbor, dar și să merg în coate.

Viață eu știu că ai mereu dreptate,

Dar iartă-ne azi, o dată-n an se poate.”

…este doar refrenul. Premiera piesei va avea loc la Concertul din 23 februarie. Vă aștept cu drag”, a mai scris Costi Burlacu. Acum nu ne rămâne decât să încercăm să ne imaginăm și liniamelodică pe care a compus-o cantautorul. Costi a primit și o promisiune de la domnișoara cu care a petrecut noaptea, pe la orele patru: “Inspirația, adică domnișoara despre care vă vorbeam mai sus, a promis să mai vină!”, a ținut să precizeze interpretul.

 Costi Burlacu si Corina Tepes concert Dragobete

Amintim că duminică, 23 februarie, ora 18:00, la Palatul Național se va ține concertul cu genericul “De Dragobete”, un spectacol de autor al cuplului de scenă și de viață Costi Burlacu și Corina Țepeș. Interpreții promit surprize colorate în timpul spectacolului, premiere melodice și un show inedit alături de Angry Band și Art Studio Repede.