“Iubire interzisă” este cel mai nou single pe care Pepe îl va promova în perioada următoare. Interpretul din România a lansat cel de-al doilea extras de pe următorul album al său după “Femei periculoase”. Versurile sunt scrise chiar de Pepe. Melodia a fost inclusă de ceva timp în repertoriul de concerte al lui Pepe, mai ales că este parte integrantă în coloana sonoră a proiectului “Unplugged Passion”. Acesta este noul concept de show al artistului, la care Pepe lucrează de ceva timp. “Iubire interzisă” este un cover după Dejame Ver, piesă interpretată de Rosario Flores și compusă de Fernando Illan și Cachorro Lopez.

“Piesa mi-a plăcut din prima clipă în care am ascultat-o și de aceea am decis să o adaug repertoriului meu. Este o piesă de stare, este o piesă extrem de sensibilă, este o piesă despre tot ceea ce înseamnă dragoste imposibilă, fie că este povestea din afara cuplului, a unei femei căsătorite sau a unui un bărbat căsătorit, despre oameni care se iubesc din categorii sociale opuse, despre oameni care iubesc deși este o diferență majoră de vârsta între ei”, a declarat Pepe pentru presa de peste Prut.

Interpretul de latino-pop a mai spus despre “Iubire interzisă” că „este și o continuare și un nou episod pe care foarte mulți îl așteptau de la mine după “O femeie cât o sută”. Piesa o voi promova intens și voi apela din nou la fani pentru decizia de a filma un clip și pentru acest single”. Voi ce credeți, merită un videoclip noua piesă a lui Pepe?

Sursa: Topromanesc.ro 

Distribuie articolul: