Sărbătorile vin și blogurile, site-urile și paginile oficiale ale artiștilor autohtoni sunt pline de imagini cu decorațiunile sau bradul din casa lor. Am intrat și noi pe ușa artiștilor și jurnaliștilor admirați de voi ca să vedem cum s-au pregătit să îl aștepte pe Moș Crăciun.

Deschide lista celor harnici Ion Paladi, care și-a amplasat bradul lângă pian și îl așteaptă deseară pe Moșul în sânul familiei, alături de cei dragi.

Bradul lui Ion PaladiIon Paladi la brad

Nașul lui Ion, Corneliu Botgros, și-a achiziționat un brad mai neobișnuit de la recentul eveniment organizat de Nata Albot – Balul Brazilor. Astfel, Bradul Fortissimo l-a bucurat nespus pe Cristian, fiul vioristului și va fi cel mai ingenios brad de până acum al familiei Botgros.

Corneliu cu bradul FortissimoBradul Fortissimo

Lilu a scris pe blogul ei că îl așteaptă deja pe Moșul, casa ei este pregătită să-l întâmpine: “ Din acest an chiar voi crede în Moş Crăciun, pentru ca ea, să simtă întradevăr magia sărbătorilor de iarnă. Şi Moşu nu vine la cei nepregătiţi, aşa că am şters de praf cutiile cu jucării şi am trecut la treabă.  Acum pot răsufla ușor, nu o să ne prindă Moşu fără recuzita pregătită. Anii trecuţi aşteptam până când moşul casei, Călinaş aducea un brăduţ proaspăt cu miros dulceag, din acest an am schimbat tradiţia. Avem un brad artificial şi ulei eteric de pin, deci combinaţia este naturală.”

 Casa Liliei Ojovan si a lui Călin Roșca, liliaojovan.md

Familia sopranei Olga Busuioc și a lui Igor Stribițchi (Akord) este pregătită să-l întâmpine pe Moșul cu un brad frumos, căminul aprins și o atmosferă de sărbători feerică. Mai mult, soții și-au pus și căciulițe roșii, poate-poate îi ia cu el Moșul.

Bradul Olgăi Busuioc și a lui Igor Stribițchi

Sofia și Domnița, fetele Nonei Marian și-au pus rochițe de Crăciunițe și știu o grămadă de poaezii pentru Moșul, ba chiar și un cântec nou, dedicat sărbătorilor.

Nona Marian, Sofia si Domnița Ciocan

Fotografa noastră, Ellene Mocrii și-a decorat primul brad în noua ei familie. Soțul Dragoș a ajutat-o, iar Ellene și-a pus ciorăpei speciali ca să-l îmbuneze pe Moș pentru un cadou mai special – o excursie în Laponia 😉

Bradul Ellenei MocriiEllene Mocrii, fotografa PentruEA

Foto: Facebook