Ce ține de nunta prințului Harry și Meghan Markle, Palatul Kensington a anunțat că toate cheluielile familiei regale și le va lua aspura sa. Luând în considerație faptul că de dragul lui Harry, Meghan a abandonat actoria, provenind totodată dintr-o familie simplă de americani, fanii cuplului au început să își facă griji cu privire la sursele de venit ale celor doi. Mass-media străină a aflat care sunt sursele de venit ale celui mai discutat cuplu la moment.

SALARIUL DE MILITAR AL PRINȚULUI HARRY

Zece ani, prințul Harry i-a dedicat Seviciului Armatei Britanice. În tot acest timp, a vizitat de două ori Afganistanul ca pilot al unui elicopter militar și a ajuns la rang de căpitan. În timpul serviciului, salariul său era de aproximativ 45.000 de dolari pe an, iar acum prințul primește o pensie militară.

ONORARIUL LUI MEGHAN PENTRU FILMĂRILE ÎN SERIALUL „SUITS”

Se cunoaște faptul că pentru fiecare episod al serialului, actrița primea aproximativ 50 de mii de dolari, iar în acest an, această sumă a ajuns la 500 de mii de dolari. De asemenea, tot lui Megan Markle i se cuvine câteva procente din fiecare reluare a episoadelor în care ea a participat.

VENITURILE SUPLIMENTARE ALE LUI MEGHAN

Anterior, logodnica prințului Harry a câștigat bani și în urma site-ului pe care îl administra: The Tig. În plus, Markle a lansat o colecție comună de îmbrăcăminte Reitmans. Acest lucru îi aduce lui Meghan încă 80 de mii de dolarii în plus pe contul ei.

Citește și:  Tandri și îndrăgostiți! Așa arată fotografiile oficiale de logodnă ale prințului Harry și Meghan Markle (Foto)

BANII COTRIBUABILILOR BRITANICI

În fiecare an, locuitorii Regatului Unit dau 391 de milioane de dolari pentru nevoile familiei regale. Aproape toate fondurile sunt destinate activității guvernului, dar și a Grantului Suveran  – un fel de salariu pentru regină. Din acești bani, familia regală plătește, de asemenea, pentru călătoriile lor de afaceri și calculează salariile lucrătorilor din palat.