În 2015, pe lângă marsala și alte culori declarate drept „trendy”, designerii ne recomandă să purtăm articole vestimentare de culoare bleumarin. Pentru că se înscrie perfect în tendințe, denimul este o stofă care va di la mare căutare, inclusiv în sezonul care urmează. Cele mai mari branduri vestimentare și-au „scos la rampă” articolele din denim în colecțiile pre-fall și au dictat deja tendințele care vor fi actuale la primăvară.

1. Lady Denim – un trend inspirat din colecțiile pe care le pregătesc Carolina Herrera și Monique Lhuillier. Designerii s-au străduit să confere denimului trăsături gingașe, feminine, clasice. Primăvara înseamnă o explozie de feminitate. Să ne dotăm garderobele cu rochii, jachete și fuste confecționate din denim!

2. Fustele inspirate din anii ’70. Chloé și Michael Kors au inspirat designerii din întreaga lume să reinventeze fusta lungă, cu nasturi în față sau în spare, confecționată din denim. Acest tip de fustă se combină perfect cu jachetele din piele sau cele din denim.

3. Pantalonii medii și largi (culottes). Valentino a introdus oficial acest trentd în colecțiile sale pre-fall, care anticipează ținutele lansate în magazine la primăvară. Îi puteți asocia cu cizmele înalte sau cu pantofii.

4. Pantalonii bootcut. Sunt super-confortabili și se potrivesc pentru orice tip de siluetă. Se aseamănă cu pantalonii evazați și, de obicei, sunt stretch și lejeri. Se potrivesc perfect cu temperaturile generoase de primăvară.

5. Counterintuitive sau personalizarea denimului după propriul plac și gust. Dacă vă place să asociați mai neobișnuit dinferite articole confeționate din denim, designerii nu fac decât să încurajeze acest trend!

Foto: Sonia Rykiel, Fendi, Derek Lam 10 Crosby, Valentino, Rachel Comey, Chloé, Rag & Bone, Alexander McQueen, Tomas Maier, Carolina Herrera

Distribuie articolul: