Un final de an mai puțin plăcut pentru Irina Rimes. Artista a fost internată marți, la spital cu o hemorgie internă şi a fost operată de urgenţă.

Starea ei este una bună acum şi cel mai probabil, joi, va fi externată, spun medicii. Cântăreaţa a fost nevoită să îşi anuleze în ultimul moment concertul de Revelion de la Iaşi, menționează stirileprotv.ro.

Artista a ajuns la spitalul Universitar de Urgență Elias din București, în jurul orei 5 dimineaţa, cu o problemă gravă de sănătate. A rămas internată după ce medicii au descoperit o hemoragie internă şi la ora 15:00, cântăreaţa a intrat în sala de operaţie. Intervenţia chirurgicală a durat o oră şi acum artista se află în afara oricărui pericol, iar joi, cel mai probabil va fi externată, spun medicii.

Cu câteva ore înainte de interventie, deşi vizibil slăbită, Irina Rimes a ţinut să îşi anunţe fanii că nu va urca pe scena la Iaşi, în noaptea de Revelion. „Dimineaţa nu e aşa bună pentru mine că m-am trezit internată şi fac acest video să vă spun că îmi pare foarte rău că trebuie să anulez programul din seara asta de la Iaşi. Am fost internată cu o problema de sănătate şi medicii nu mă lasa să plec acasă.”, a spus Irina.

Miercuri seara, în prima zi din an, îndrăgita artistă a transmis un mesaj: „Partea cea mai grea a trecut. Prefer să păstrez diagnosticul pentru mine, dar mulţumesc pentru gândurile frumoase şi susţinere. Cel mai mult îmi pare rău că nu am putut să fiu prezentă la concertul din Iaşi.”

Reprezentanții casei de discuri, Global Records, cu care artista colaborează au venit cu un mesaj: „Perioada extrem de aglomerată din ultimele luni și-a pus amprenta asupra Irinei, care însă promite că imediat cum se va recupera va reveni pe scenă, cu forțe proaspete”.

Vedeta a fost vizitată de mama și fratele ei, dar și de câțiva prieteni, care erau vădit îngrijorați pentru aceasta. Irina, însă, a încercat să le ridice un pic moralul, arătându-se pozitivă: „De ce ești trist, nu fi trist, o să fie bine!”

O prietenă de-a artistei, care a vizitat-o pe 1 ianuarie la spital a scris despre starea ei: „Irina e super bine și super norocoasă”.

Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din Moldova și România. În 2016, a înregistrat un succes imens cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din ţară.

Foto: Instagram.com

Vezi și: Irina Rimes va petrece Revelionul în spital. Artista a fost internată cu hemoragie internă şi operată de urgenţă