Natalia Barbu își așteaptă toți admiratorii pe 22 octombrie într-un show live, susținut împreună cu Alex Calancea Band, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Este primul mare concert din cariera artistei, după 16 ani de scenă, cu ocazia căuia pregătește multe surprize plăcute celor care vor veni să o admire. Ascultați mai jos noua piesă a Nataliei – „Ai plecat” și un fragment din repetițiile pentru concert.

„Dragii mei, mai e o zi până la concert 🙂 Vă aștept cu mare drag, mâine la ora 19.00 la Palatul Național!!!”, a scris Natalia Barbu pe contul său oficial de Facebook. Interpreta a postat un video de la repetițiile pentru concert, în care putem observa un cover foarte original al unei piese folclorice bine cunoscute la noi.

 

 
calancea si BarbuDespre pregătirile pentru concert, instrumentistul Alex Calancea a declarat: „Azi împreună cu băieții din band ne-am dat seamă că concertul Nataliei Barbu Sota este unul din cele mai complexe concerte ale noastre. Complex pentru că are de toate, începând de la un bloc de populară, cu lăutari talentați ca Oleg Vitliuc, Sandu Șura, Oleg Lasco, Focsa Sandu…; bloc acustic cu o atmosferă foarte cuminte bass fretles, jazz, blues; hituri vechi ale Nataliei remixate, piese de pe noul album, ce va apărea de curând, solouri de țambal, vioară, chitară, tobe, pian și desigur încântătoarea Natalia Barbu, care de fiecare data la repetiții cântă de-ți trec fiorii. Cu siguranță va fi un concert de ZILE MARI. Vă așteptăm pe 22 octombrie cu mare drag!” 
 
Pentru că a promis să ne aducă o piesă nouă înainte de concert, Natalia Barbu se ține de cuvânt. „Nu mai merg la un compozitor să cumpăr o piesă gata. Prefer să lucrez personal alături de compozitor, iar în final să nu-mi placă și s-o luăm cu totul de la capăt. Nu pot promite, astfel, că în jumătate de an voi lansa albumul, dar sper să vină cât de curând. Una dintre piesele noi o voi lansa chiar înainte de concert – „Ai plecat” se va numi”, a dezvăluit artista în cadrul unui interviu pentru UNIMEDIA. Piesa încă nu beneficiază de un videoclip, însă au fost filmate câteva imagini, pregătite pentru a fi proiectate în cadrul concertului de mâine.
 

Distribuie articolul: