Fie că aleg scurte, paltoane sau blană, fie că au o haină preferată sau le place să le schimbe zilnic, artistele de la noi se străduie să urmărească tendințele modei și să se asorteze cu evenimentul și inaginea completă când vine vorba despre haina goasă. Iată ce paltoane au afișat în acest sezon interpretele autohtone.

Geta Burlacu – în blăniță la patinoar și în palton clasic în carouri la evenimente oficiale. Geta nu se complică foarte mult, însă știe mereu să arate drăguț și potrivit.

Blanita

palton

Olia Tira – este în trend, datorită printurilor de pe scurta sa, dar și a stilului acesteia. Îi stă bine, în orice stil s-ar îmbrăca, iar aceasta contează cel mai mult.

tira 1

Mariana Mihăilă – nu are doar o scurtă sau doar un palton. Cert e că artistei îi plac foarte mult culorile, asortează mereu eșarfe în tonuri jucăușe și, chiar dacă poartă și blană, tot poate fi invidiată pentru silueta sa.

Mihaila

Natalia Gordienko – la capitolul stil a fost, în mare, doar lăudată. Nu știm dacă o fi naturală sau ba, însă blana agățată pe un umăr e foarte la modă în acest sezon, iar Natalia a asortat-o de minune.

Gordienko

Cristy Rouge – inspirată la ținute, nu și la capitolul scurte, se pare. Combinația blană piele este ok, nu și umerii mari, care nu sunt cei mai potriviți pentru constituția corpului său.

Cristy Rouge

Mariana Șura – nu schimbă pe nimic scurtele și blănițele scurte, care lasă picioarele la vedere. Se vede bine că îi place blana, iată de ce nu ezită să îmbrace tot felul de scurte, care au măcar un pic de puf. 

blanasura

Corina Țepeș – deși poartă palton clasic la eveniemnte, Corina nu a ezitat să adopte un stil vestimentar mai copilăres pentru videoclipul filmat în munți acum un an. Culori îndrăznețe și foarte potrivite ochilor săi căprui și părului negru – lăudabil!

corina

Tatiana Heghea – preferă gulerele mari, atât la blănițe, cât și la paltoane. Poate locația e mai sobră, însă la atâta negru, i-am sugera să agațe o eșarfă colorată la gât.

heghea

Dianna Rotaru – iubește printul animal, pentru că știe ea, i se potrivește. Observăm că îl asortează cu pălării – o tendință a sezonului, dar și cu genți colorate, ca să iasă și mai mult în evidență. Curajoasă!

leopard

blana

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: