Să recunoaştem: chiar şi persoanele care nu cred în horoscop sau astrologie, s-au regăsit la un moment dat căutând un horoscop al dragostei. Probabil ai căutat şi tu, de exemplu, compatibilitatea între zodia ta și cea a partenerului. Chiar dacă eşti o persoană superstiţioasă sau nu, te invităm să citeşti acest articol – cu siguranţă te va amuza.


Berbec

Săruturile Berbecilor sunt la fel ca personalitatea lor – o forţă şi un val de căldură plin de entuziasm. Săruturile lor sunt pătrunzătoare şi pline de energie. Dacă te aştepţi de la nativul Berbec la un sărut timid, nu o să întâmple asta. Zodie de foc, Berbecii sunt foarte deschişi şi chiar este recomandat să ai parte de primul sărut cu el. Cu toate acestea, Berbecii pot trece imediat de la o stare la alta. Să presupunem că aveţi parte de un sărut intens, pasional şi abia mai poţi respira – iar pe el îl sună prietenul cel mai bun să iasă la o bere, va răspunde imediat şi va da uitare sărutului.

Taur

Taurii cu siguranţă ştiu cum ar trebui să fie un sărut şi cum să ofere plăcere. Buzele taurilor sunt seducătoare şi nu doar că îşi exprimă foarte bine sentimentele prin săruturi pasionale şi expresive ci te duce şi pe ţine în abisul nesfârşit. Se spune că Taurii aparţin ţinuturilor pierdute şi sunt recunoscuţi ca cei mai romantici şi mai sinceri ai zodiacului. Deci, dacă ești o romantică incurabilă, Taurii cu siguranţă ştiu să îţi arate luna şi stelele printr-un singur sărut.

Gemeni

Săruturile Gemenilor sunt distractive chiar şi atunci când sunt sinceri şi o fac din suflet – ei vor mereu să se distreze. Sărutul Gemenilor nu se compară cu niciun sărut al altor semne zodiacale – acestora le place să îşi tachineze partenera şi apoi să o sufoce de mici săruturi. Nativii Gemeni, îţi pot aduce foarte uşor amintirea primului tău sărut de care ai avut parte în liceu, chiar dacă a trecut mult timp de atunci. Nativii au puterea de a recrea aceeaşi senzaţie de fluturi în stomac atunci când îi săruţi. Te poţi aştepta de la ei la telefoane jucăuşe şi la mesaje amuzante.

Rac

Sărutul unui Rac îţi va transmite din prima secundă căldură şi senzaţia de siguranţă indiferent unde v-aţi află: maşină, pe stradă sau pe plajă. Săruturile nativilor Rac sunt calde, pline de pasiune și te vor face să te simţi ca într-un basm. Se poate spune că săruturile lor sunt nişte paradoxuri fantastice care te vor atrage ca un magnet. Dacă vreţi să aveţi parte de un sărut confortabil, ludic şi senzual, Racul este alesul.

Leu

O da, cu siguranţă sărutul Leul te va face să simţi că eşti într-un show. Chiar dacă sunteţi într-un cadru intim sau în spaţiul personal, Leul va fi întodeauna cu un pas înainte şi va încerca să te impresioneze de fiecare dată. Săruturile nativilor Lei sunt catalogate ca fiind sălbatice, asemeni animalelor. Te poţi aştepta ca aceştia să te ia pe nepregătite. Pe de o parte, există riscul să fii direct abordată şi urmărită de instinctul lor impulsiv – dar va merita 100% şi, dacă doreşti un sărut romantic şi să fii curtată, ei le pot oferi pe toate.

Fecioară

Cu o Fecioara trebuie ştii ei au aşteptări de la un sărut de la tine. Fiind perfecţioniste, Fecioarele ştiu ce este mai bine şi cu siguranţă ştiu ce merită. Trebuie aveţi grijă cu aceşti nativi: nu trebuie fiţi prea grăbite sau prea lente. Dacă te gândeşti nu merită efortul pentru un sărut cu nativii Fecioara, ar trebui ştii asta: ei au abilitatea de a te teleporta romantismul în ceva ireal – săruturile Fecioarelor sunt pline de imaginaţie, visătoare şi aproape perfecte. Sărutul nativilor din Fecioară probabil este cel mai altruist al zodiacului. Ei îţi pun mai întâi nevoile tale pe primul lor, apoi pe ale lor.

Balanță

Nativii Balanţă au fost făcuţi pentru romantism. Sărutul cu o Balanţă te va face simţi lumea se învârte în jurul tău. Dacă nu ţi se pare destul de seducător fii atentă: fiecare sărut al Balanţei te va face foarte fericită, mai fericită niciodată. Balanţele sunt pline de romantism. Alături de el veţi intră în lumea basmului, în care un cavaler cu armură te va ţine într-o aură protectoare. Dacă aveţi un partener Balanţă, şansele uitaţi primul sărut sunt inexistente – chiar şi după mulţi ani, veţi avea parte de aceeaşi pasiune, romantism şi multă dragoste.

Scorpion

Când te sărută un Scorpion, vei ţine minte acel moment. Vei simţi acel sărut direct în suflet. Săruturile Scorpionilor sunt profunde, senzuale şi durează mult. Te poţi aştepta la un sărut de la nativii Scorpioni în orice moment şi vei observa o creativitate desăvârşită în acesta. Orice fel de fantezii ai avea, Scorpionii sunt cei mai potriviţi pentru a le îndeplini. Dacă vei ieşi la o întâlnire cu un Scorpion, la finalul serii îţi va oferi un sărut pasional pe care nu îl vei uita niciodată. Totuşi, dacă nu eşti sigură la finalul serii în legătură cu el, încearcă rămâi vigilentă şi nu rămâi sub vraja sărutului.

Săgetător

Săgetătorul este o fire spontană, iar dacă îţi doreşti romantism din partea lui, va fi destul de greu. Săruturile lor sunt asemenea unor explozii imprevizibile şi acompaniate de dramă. În săruturile lor se regăsesc teamă, joacă şi râsetele. Trucul ca ţii aproape un Săgetător este trebuie îl faci ştie eşti indispensabilă în viaţă lui: îşi doresc meargă alături de ţine cu bicicleta, în drumeţii, înoate şi glumească cu tine. Îi plac foarte mult poveştile de aventură. Odată ce aţi ajuns împreună, sărutul va dura o viaţă, pentru romantismul acestei zodii nu va fi niciodată monoton sau plictisitor, nici în cele mai grave momente de criză.

Capricorn

Capricornii sunt de părere lucrurile care necesită timp, vor fi mult mai dulci la final. Nativii sunt de părere lucrurile care te fac aştepţi vor avea un gust infinit de dulce. Capricornul nu este cel mai direct din zodiac şi nu este nici adeptul răsfăţului. Dar când toată distracţia se termină cu adevărat, dragostea Capricornului este cea mai apropriată de natură reală şi de durată. Deci, când va sărută un Capricorn, îl veţi simţi la început rezervat şi poate puţin stânjenit. Atunci când îşi doreşte cu adevărat sărute şi nu este forţat de împrejurări, este plin de sentimente pasionale.

Vărsător

Vărsătorii nu sunt diferiţi numai în anumite lucruri, dar şi în romantism. Ei vor avea de obicei cea mai ciudată poveste de dragoste, aşadar îţi poţi imagina nivelul de ingeniozitate pe care săruturile lor le au. Când vor cu adevărat sărute pe cineva, nativii din Vărsător o vor face bine, în aşa fel încât va lasă fără aer. Săruturile Vărsătorilor au la bază şi nişte mişcări surprinzătoare. Chiar şi cele mai platonice începuturi cu ei vor conduce într-o lume profundă, neexplorată a sărutului.

Pești

Dacă vreţi fiţi sărutate cu atenţie şi în toate modurile posibile, nativii Peşti sunt ideali. Te vor face te simţi ca în basme, visezi şi te distrezi în acelaşi timp. Îţi ia doar un sărut de la Peşti ca tu părăseşti lumea ta şi intri în a lor. Această este puterea unui sărut al nativilor Peşti. Există doar un mod de a face un nativ Peste te sărute şi acela este îi demonstrezi eşti şi vei fi doar a lui.

Sursa

Distribuie articolul: