Timpul este aliatul, dar și rivalul nostru cel mai mare. Iată de ce, sarcinile casnice, adesea, sunt ticsite într-un mic colțișor din programul nostru diurn. Organizarea bucătăriei este o sarcină destul de complexă, deoarece necesită mult talent logistic și… un pic de magie. Iată câteva sfaturi practice care își vor ușura viața.

Echipa METRO Cash & Carry Moldova s-a gândit că este momentul oportun să te ajute să-ți simplifici viața ca să ai parte de experiența unui gătit plăcut într-un spațiu degajat și funcțional. Mai ales că vin sărbătorile de iarnă, perioada când bucătăria ta va servi drept loc de creație, dar va trebui și să arate, pur și simplu, impecabil, pentru ca toată familia să se simtă confortabil acasă.

Cu ce să începi?

Alege produse de menaj potrivite și începe să eliberezi spațiul ocupat inutil. În primul rând, poți opta pentru borcane destinate depozitării produselor cerealiere, precum e hrișca, orezul, ovăzul. Pentru un plus estetic, poți alege să personalizezi borcănașele cu etichete semnate. O să dureze nițel, dar acest lucru va merita impactul ulterior.

După ce ai aranjat spațiul de depozitare, treci la diviziunile destinate tacâmurilor și asigură-te că nu ai un exces prea mare. Fă un calcul aritmetic al tuturor membrilor familiei și adaugă câte 2 tacâmuri, pentru orice eventualitate. Ia-ți un separator în care să le amplasezi și găsești cu ușurință. În plus, este util să îți procuri și o soluție de curățat tacâmurile care le va păstra intacte mult timp înainte.

Artileria grea

Este dificil să organizezi seturile de veselă și tehnica din bucătărie, astfel încât să ai suficient spațiu de lucru și de servit, dar este cazul să prioritizezi toate ustensilele pe care le utilizezi. Nu cred că e cazul să ai 12 tigăi și castroane pentru a pregăti mâncarea, de aceea îți propun să mergi pe varianta 4+4. 4 tigăi de diferit diametru și 4 castroane cu volum potrivi vor acoperi cu succes toate necesitățile tale de gospodină.

În materie de veselă, poți merge pe varianta unui set de porțelan simplu, ușor de întreținut, dar foarte versatil. Uită de obiceiul învechit de a cumpăra zeci de farfurii, care stau inutil și își așteaptă ora de glorie. Poți opta și pentru tacâmuri eco din linia de produse METRO Professional, utilizarea acestora este o adevărată plăcere și totodată un confort aparte.

Unde găsești tot de ce ai nevoie?

Știm că nu îți dorești să alergi prin toate magazinele din țară pentru a alege tot de ce ai nevoie, de aceea la METRO vei beneficia de suportul consultanților și vei putea alege tot de ce ai nevoie din linii de produs precum Aro sau Tarrington House, la prețuri ofertante și dintr-o diversitate largă.

În plus, nu uita că poți opta pentru serviciul online de cumpărături dacă vrei să alegi accesorii pentru bucătărie, seturi de veselă sau produse de menaj și să le primești exact la ușa casei tale.

Echipa METRO – aliatul tău în confort și comoditate!

P