Internauții au rămas de-a dreptul emoționați de felul în care o tânără din SUA și-a anunțat soțul că este însărcinată. Pentru că sunt amatori ai acestor tipuri de fotografii, Jessica și Michael Devins au mers într-o cabină fotografică, pentru a se fotografia. Fără văzul soțului, femeia a scos din geantă o căciuliță care avea inscripționant cuvântul „copil”. Bărbatul a văzut abia mai apoi că în poze, Jessica purta în mâini un „semn” și a reacționat cu lacrimi la mesajul ascuns al soției sale. 

Viitorii părinți care au devenit vedete pe internet sunt originari din Minneapolis, SUA. Potrivit twincities.com, atât Jessica, cât și soțul său au câte 29 de ani și își doreau cu nerăbdare venirea pe lume a unui bebeluș.

Obiceiul de a ne fotografia în cabinele fotografice este o tradiție pe care o urmărim încă de la prima întâlnire. De data asta, însă, i-am făcut o surpriză!”, mărturisește viitoarea mămică. 

Filmulețul care a înregistrat anunțul adorabil al soției a fost publicat pe internet la sfârșitul lunii decembrie. De atunci și până azi, a adunat peste 11 milioane de vizualizări.

Se vede cu ochiul liber că Michael Devins era pregătit moral să devină tată!

Cei doi părinți se laudă, pe contul lor virtual de Facebook, că micuțul lor va apărea pe lume în luna iunie a acestui an. 


Foto: Facebook

Distribuie articolul: