Astrologia nu oferă informații doar cu privire la personalitatea pe care o avem în funcție de zodie, lucrurile care ne plac sau ne displac, ci ne poate arăta și care sunt cele mai puternice calități menite să ne ghideze prin viață, în special prin momentele mai puțin plăcute.

Fiecare zodie are propria metodă de a se vindeca după o despărțire, așa că, iată ce ar trebui să știi despre acest aspect atât de important:

Berbec

Ești foarte pasionată de viață și tot ceea ce cuprinde ea, așa că, în mod natural, poți simți intens o despărțire, însă ești atrasă și de noi provocări. O persoană nouă te poate face, de cele mai multe ori, să uiți ceea ce s-a întâmplat în trecut și să privești spre viitor.

Taur 

Firea ta încăpățânată dovedește că îți este dificil să treci peste o relație, dar ești, în același timp, și foarte practică, ceea ce explică de ce ar trebui să evaluezi cu atenția motivele pentru care relația actuală merită să fie uitată.

Gemeni

De obicei ești una dintre acele zodii care au o mulțime de persoane care le simpatizează, deci îți este ușor să treci peste o despărțire. Dar, din când în când, vei găsi persoane pe care nu le poți uita pur și simplu. Așa că, ar trebui să îți folosești abilitățile de comunicare pentru a-ți dezvolta chiar și mai mult viața socială.

Rac

Firea ta sensibilă poate interveni atunci când vrei să-ți uiți fostul partener. De obicei, relațiile pe care le-ai avut de-a lungul timpului au fost cu persoane care sunt mai mult decât un chip frumos sau o personalitate puternică. Atunci când treci printr-o despărțire, caută să fii înconjurată de persoanele iubite, prieteni și familie. Reușești să treci peste orice cu sprijinul celor din jur.

Leu

Câteodată, așa cum îți vor spune și prietenii apropiați, cei pe care tu îi placi s-ar putea să nu simtă același lucru. În asemenea împrejurări, ar trebui să te gândești că dezinteresul unei anumite persoane nu neagă faptul că mulți alți oameni au o părere foarte bună despre tine și încearcă să-ți captiveze atenția. Trebuie doar să te concentrezi asupra detaliilor. Mergi la câteva întâlniri după o despărțire, deoarece te vei convinge că ești dorită și îți va fi mult mai ușor să uiți de fostul iubit.

Fecioară

Treci foarte greu peste o despărțire pentru că ai o stimă de sine scăzută, așa că, de multe ori, te gândești că nu ai fost suficient de bună pentru acea persoană. Un lucru complet neadevărat. Nu ai pierdut o persoană unică, o mulțime de alți oameni au calitățile pe care le apreciai la fostul partener. Nu renunța niciodată la speranța că poți găsi un om bun care să îți fie alături și care să te iubească pentru tot ceea ce ești.

Balanță

Iubești totul în legătură cu romantismul și, în general, tot ceea ce ține de dragoste. Totuși, nu te lași dusă de val. Știi să evaluezi o situație în detaliu astfel încât să-ți dai seama dacă o relație merită sau nu atenția ta. O listă cu defectele și calitățile persoanei în cauză te-ar putea conduce către o decizie finală.

Scorpion

Iubești cu intensitate și crezi că dragostea reprezintă mai mult decât simplă atracție fizică. Tocmai din aceste motive îți este greu să treci peste o despărțire. Ambiția ta este greu de stăpânit, deci când îți pui ceva în minte, faci tot posibilul să-l duci la capăt. Așa ar trebui să procedezi și în astfel de situații. Începe să te gândești că relațiile care sunt menite să reziste în timp, vor găsi o soluție.

Săgetător

Personalitatea ta îți oferă o perspectivă optimistă asupra vieții, așa că îți va fi dificil să uiți o relație. În același timp, aceeași calitate, aceea de a privi lucrurile într-un mod pozitiv, te va ajuta să te vindeci. Trebuie să te gândești că o relație eșuată arată că acea persoană nu era potrivită pentru tine. Nu te agăța de oameni care nu sunt meniți să rămână în viața ta.

Capricorn

Te îndrăgostești foarte rar, deci atunci când se întâmplă și afli că nu sunt interesați, poate fi destul de dificil. De aceea, ar trebui să începi să cauți noi oportunități, interese în dragoste mult mai ambițioase, care să reziste în timp. Renunță la relațiile temporare.

Vărsător

Ești una dintre persoanele care pot trăi în propria lor lume. De asemenea, crezi foarte mult în valorile pe care le ai și îți este, de cele mai multe ori, foarte dificil să treci peste o relație. Având în vedere cât de mult îți place să petreci timp alături de prieteni, înconjoară-te în aceste perioade cu oamenii pe care îi iubești.

Pești

Peștii trăiesc atât de mult în mintea lor, încât deja s-au imaginat alături de persoana pe care o plac în toate situațiile posibile. Una dintre puterile tale este să simți dragoste absolută fără prea multe așteptări.Treci peste o despărțire singură, meditând, gândindu-te la toate situațiile și analizând relația din cât mai multe perspective.

SURSA

Distribuie articolul: