Garderoba fiecărei femei este acea materie din care fiecare dintre noi îşi creează zilnic opera de artă pe care o demonstrează cu siguranţă şi mândrie

Dacă aveţi garderoba potrivită corect, atunci veţi reduce semnificativ timpul petrecut în faţa onglinzii, încercând să alegeţi ce să îmbrăcaţi astăzi. E natural ca ţinutele să corespundă genului de activitate, stilului de viaţă, dar mai ales vârstei.

În continuare vă propunem repere pentru o garderobă corectă, în dependenţă de vârsta Dvs.

30+

Este o vârsă minunată! Sunteţi plină de energie, sigură de sine, ştiţi ce vă doriţi de la viaţă şi mai ales cum să obţineţi ceea ce vă doriţi. Indiferent de acestea, trebuie să ţineţi cont de faptul că dacă unele greşeli de asortare în vestimentaţie vi se iertau mai devreme, acum acestea vor fi percepute diferit de către cei ce vă înconjoară.

Vestimentaţia unei femei de 30 ani trebuie neapărat să conţină următoarele elemente:

Little Black Dress. Rochia trebuie să fie aleasă corect, ţinând cont de silueta Dvs. Acest element al garderobei este unul dintre cele mai funcţionale – purtând o astfel de rochie veţi arăta stilat, sexy, dar mai ales elegant.

O pereche de blugi clasici de culare neagră sau albastru întunecat. Uitaţi de blugii care se lasă pe şolduri. Blugii unei femei de 30 ani trebuie să fie cu talie înaltă, de o croială bună şi stofă calitativă.

Pantofi pe toc. Negri sau bej, aceşti pantofi trebuie să fie prezenţi în ţinuta Dvs. Nu uitaţi de faptul că odată cu înaintarea în vârstă scade şi înălţimea tocului. Nu vă privaţi prematur de plăcerea de a purta pantofi cu toc.

35+

Este vârsta apogeului în carieră, familie, viaţă personală, sexualitate şi frumuseţe.

Elementele vestimentare obligatorii pentru o femeie de 35 ani sunt:

Pantaloni clasici. Trebuie aleşi în conformitate cu particularităţile siluetei Dvs. Pot fi drepti sau puţin înguşti, dar nu uitaţi de faptul că linia la pantaloni are un efect de alungire a picioarelor, dar şi vă face silueta mai suplă.

Un costum de oficiu. Trebuie să fie lucrat calitativ, preferabil să conţină atât o fustă, cât şi pantaloni ce ar putea fi asortaţi cu jacheta.

Rochii de oficiu, mai multe rochii. La 35 ani trebuie să accentuaţi feminitatea. Trebuie să aveţi în garderobă rochii de tip creion de culoare neagră, bej sau sură. Cu acestea veţi putea alcătui mai multe ţinute reuşite, asortate cu pantofi sau accesorii deosebite.

40+

O femeie de 40 ani trebuie să însuşească un lucru: nu are rost să păstraţi acele haine ce vizual vă adaugă kilograme  sau cu care tenul Dvs îşi pierde din culoare şi prospeţime.

Cu inima deschisă faceţi loc pe umerare  pentru următoarele:

O bluză albă. Pe lângă faptul că vă oferă posibilităţi numeroase de combinări, aceasta va împrospăta aspectul tenului Dvs.

Fusta creion. Cu lungimea puţin peste genunchi şi talia înaltă, aceasta va ascunde micile imperfecţiuni ale siluetei Dvs.

O jachetă clasică, ajustată la talie, de culoare neagră, sură, sau cafenie e un lucru de neînlocuit la serviciu, la întîlnirile de afaceri sau evenimente oficiale.

45+

O rochie elegantă de tip cămaşă cu mâneca de trei pătrimi, prinsă la mijloc cu o centură lată sau îngustă, va accentua feminitatea Dvs.

Malete. Odată cu înaintarea în vărstă, pielea decolteului are de suferit schimbări majore.Aceste imperfecţiuni se pot ascunde cu ajutorul maletelor.

Pantofi eleganţi cu înălţimea tocului de 3-5 cm. Anume această înălţime este coerctă dinpunct de vedere anatomic.

50+

Femeia trebuie să arate elegant la orice vârstă. Astfel , la 50 ani trebuie să deţineţi următoarele:

Cardigan din fire moi, naturale. Acesta va putea fi completat cu bluze sau malete. Potrivit pentru serviciu, ieşiri în oraş, teatru sau ospeţie.

Pantofi simpli, fără toc, din piele moale (balerini). Pot fi luaţi ca încălţăminte de schimb, atunci când picioarele Dvs au nevoie de odihnă, astfel ţinuta elegantă nu va avea de suferit schimbări de stil.

Pantaloni clasici negri, suri sau cafenii, din stofă naturală, de calitate.

55+

Este o vârstă delicată, însă acest fapt nu presupune pensionarea şi schimbul vieţei sociale pe grădinărit. Dimpotrivă, viaţa socială activă vă permite să fiţi energică şi plină de forţe. Pe umerare trebuie să aveţi:

O tunică lungă. Poate fi purtată cu blugi sau pantaloni clasici.

O rochie lungă, tricotată. Aceasta poate fi purtată atât cu blugi sau pantaloni, cât şi cu ştrampi întunecaţi şi cizme elegante.

Foto: media.plussizetech.com

Foto: media.plussizetech.com

60+

Dacă nu planificaţi să vă alăturaţi vecinelor de la scara blocului, ce stau sa certe tineretul, atunci veţi avea nevoie de următoarele articole vestimentare:

Fustă midi ce coboară până la mijlocul gambei. Gambele sunt acele părţi ale corpului care îşi păstrează „tinereţea” mai mult timp.

Jachetă de croială dreaptă sau ajustat în talie.

Putem arăta stilat şi elegant la orice vârstă. Important e să ne iubim şi să avem mare grijă la felul în care arătăm! Să nu uităm că feminitatea este acea calitate ce nu are vârstă!

SURSA

Vedeți și saturile oferite pentru garderoba de vară din acest an.

Distribuie articolul: