Un eveniment „cu pretenții” cere o vestimentație pe măsură, iar spectaculoasele rochii „bijuterie” reprezintă alegerea perfectă într-o astfel de ocazie. De la materiale fine și până la paiete, aplicații din pietre ori perle, iată ce tip de rochii sunt în trend sezonul acesta! 

Paietele, aplicațiile din pietre, perlele și detaliile scânteietoare, toate acestea au fost mixate în cele mai îndrăznețe moduri de către marile case de modă internaționale, rezultând creații couture strălucitoare care mizează pe efectul glam! Fie că vorbim despre „constelații” din pietre dispuse la nivelul taliei, bustului, mânecilor ori despre rochii împodobite cu o „cale lactee” de aplicații strălucitoare, aceste piese vestimentare opulente acaparează privirile și au avantajul de a avea nevoie de o accesorizare minimalista!

 rochie bijuterie

rochii bijuterie

Cristallini îți propune rochii de cocktail din triplu-voal și tul, a€œornate” cu aplicații strălucitoare din pietre și perle, cusute manual. Nuanțele calde de bej și cele intense de roșu sunt concurate de tonurile reci de albastru, turcoaz sau teal. Cu croieli mini sau midi, rochiile urmează linia corpului conturând o siluetă feminină, armonioasă și accentuând talia. Acestea pot fi purtate cu pantofi uni, de preferința nude, cercei mici, cu șurub sau o brățara discretă.

 Rochii bijuterie

rochii bijuterie

Rochiile lungi din triplu voal elastic mizează pe efectul detaliilor eclatante de la nivelul bustului. Dantelă este brodata manual pe tul și înnobilata cu pietre și perle cusute manual pe triplu voal. Aplicate și pe spate, aceste rochii amintesc evocă eleganță retro. Pot fi purtate cu cape din blană naturală care le va da o notă suplimentară de lux!

rochii bijuterie

Sursa/Foto: ADPM

Distribuie articolul: