Înainte de a porni o ceartă, respiră adânc și amintește-ți că vorbele se uită, însă o experiență trăită intens are o mai mare durabilitate în timp. De aceea treci la fapte. Nu folosi rezervele de nervi atunci când poți să corectezi comportamentul soțului prin a-l pune în situații din cele mai neplăcute pentru el.

Iubitul tău nu îți mai acordă atenția de altă dată? Se concetrează doar la monitorul computerului sau la televizor? Dacă ați răspuns cu DA, atunci e momentul potrivit să îl pedepsiți, așa cum știu femeile s-o facă: șiret și aparent neintenționat. Citiți câteva sugestii de locuri în care bărbații simt cel mai mare disconfort :

1. Departamentul cu țesături. Rândurile de femei agitate și curioase, doritoare de țesături noi și frumoase vor fi un calvar pentru iubitul vinovat, care nici nu își dă seama de cât timp veți mai petrece acolo alegând țesături, răscolind prin suluri și discutând cu consultantul despre lucrui pe care el nu le înțelege.

2. La manichiură. Ați putea lăsa intenționat telefonul iubitului fără baterie pentru a nu-l distra în momentul în care vă așteaptă ascultător până Dvs vă faceți manichiura. Spuneți-i că nu durează mai mult de 10 minute, chiar dacă știți că procedura cuprinde cam vreo oră și jumătate. La încercarea de a evada, spuneți-i iubitului că numai durează mult, doar cîteva minute.

Foto: deansomerset.com

Foto: deansomerset.com

3. Adunările de părinți. Nu toți tăticii sunt dornici de astfel de întruniri. Fie că vă prefaceți bolnavă, sau inventați alte planuri pentru acea seară, dar întreprindeți ceva pentru a-l delega pe soțul Dvs la adunarea de părinți. Bărbatul, revenit acasă după adunare, va realiza ce ființă răbdătoare sunteți din moment ce rezistați acestui fel de stres.

4. La părinți, la țară! O modalitate bună de pedeapsă este lucrul la care va fi supus iubitul ajuns în ograda părintească. Săpatul, tăiatul lemnelor, udatul grădinii, cuie bătute și discuții cu părinții despre modul vostru de viață și educație a copiilor, cheltuielile nejustificate și alte greșeli pe care le faceți constant – va fi o terapie cu devărat magică, după care soțul Dvs va aprecia la alt nivel timpul petrecut alături de Dvs.

5. La cumpărături. Amintiți-vă spontan că trebuie să mai luați cîte ceva prin casă și opriți-vă la unul din magazine. Acolo amintiți-vă și despre detergenți pentru covoare, mobilă și alte mărunțișuri. Rugați iubitul să meargă să ia de pe rafturi careva produse, iar îndată ce vi le aduce, găsiți neajunsuri, pentru a-l trimite înapoi după alt produs. Vreo oră de astfel de maraton va schimba radical situația.

6. La psiholog. Spuneți-i iubitului că toate familiile moderne merg la psiholog. Doar cîteva fraze ale specialistului îl va face să verse 3 rânduri de transpirație. Însă nu vă grăbiți să-l consolați, așteptați până la sfărșitul ședinței.

Foto: sherwoodcouplescounseling.com

Foto: sherwoodcouplescounseling.com

Iar dacă nu vreți să fiți atît de dură cu partenerul de viață, folosiți sugestiile de mai sus ca pe o distracșie în doi, veți adăuga mai multă culoare vieții de cuplu!

SURSA

Distribuie articolul: