Îți dorești o nuntă restrânsă, la care îți dorești să participe doar cei mai apropiați prieteni și colegi. Cum să îi inviți doar pe aceștia fără ca ceilați să se simtă jigniți că nu sunt incluși în planurile tale? Alege persoanele pe care vrei să le inviți. Deși este perfect acceptabil să nu inviți pe nimeni de la locul de muncă, de cele mai multe ori suntem prieteni apropiați cu colegii.

Invită-ți superiorul, este decizia smart și safe dacă mai inviți și alte persoane. Dacă ai și o asistentă este amabil să o inviți și pe ea, mai ales că probabil ți-a făcut și comisioane în acest sens. Se va simți onorată că te-ai gândit la ea.

Totul sau nimic. Dacă vei invita doar anumite persoane, cele excluse probabil că se vor simți frustrate și vă va afecta relația pe viitor. Nu face invitațiile în mod public și evident, mai bine stabilești o întâlnire în afara serviciului cu cei pe care îi preferi. Roagă-i să păstreze discreția față de ceilalți colegi însă nu este nevoie să mintă în cazul în care vor fi întrebați.

Invită pe toată lumea cu care ești apropiată însă specifică faptul că vrei să fie o nuntă intimă și asigură-i că dacă din diferite motive nu pot veni este de înțeles. Oricum nu plănuiesc toți să vină doar că nimănui nu îi convine să fie exclus de la astfel de evenimente. Așa vei fi și tu liniștită că nu ai omis pe nimeni și ei pentru că nu se vor simți nici lăsați pe lângă, nu se vor simți nici obligați să vină.

Specifică dacă invitația este pentru o singură persoană pentru cei single sau trebuie să își aducă partener. Ei vor înțelege limitările bugetului și nu se așteaptă să fie cu toții invitați. De fapt, unii ar prefera să își petreacă altfel timpul, deci nu trebuie să îți faci griji că ai ofensat pe cineva.

Distribuie articolul: