Arta seducției nu mai reprezintă un subiect tabu pentru femeia modernă, iar senzualiatea reprezintă un deziderat comun pentru întreaga suflare feminină. Pentru ca el să se îndrăgostescă de tine ai nevoie însă de mai multe „strategii”. Iată ce trebuie să faci ca să-l atragi și mai mult.

Fă-l să se simtă important

Bărbaţii sunt orgolioşi din fire şi le place să ştie că sunt cei mai cei. Aşadar, dacă vrei să-l cucereşti definitiv, fă-l să se simtă important. Spune-i că l-ai văzut întâmplător acum câteva zile şi că ai remarcat cum toate femeile întorceau capul după el, laudă-i simţul estetic şi mărturiseşte-i că îţi place cămaşa pe care o poartă sau laudă-i corpul lucrat la sală. Cu siguranţă nu va rămâne indiferent în faţa acestor afirmaţii flatante şi va începe să te îndrăgească din ce în ce mai mult.

 Poartă ţinute sexy, dar nu vulgare

Una dintre cele mai simple metode de a face un bărbat să se îndrăgostească este să porţi ţinute sexy. Însă trebuie să fii cu bagare de seamă, deoarece de la sexy la vulgar este doar un pas, iar bărbaţii de calitate nu se dau în vânt după vulgaritate. Poartă o rochiţă vaporoasă, un top cu un decolteu decent, o pereche de jeansi skinny cu pantofi cu toc înalt sau o fustă cu volane. Sex appeal-ul tău îl va impresiona şi îl va face să se îndrăgostească şi mai mult de tine. Studii efectuate de specialiști în cadrul Universitatii din Rochester au concluzionat că bărbații sunt atrași instantaneu de o femeie îmbrăcată în roșu, nuanța care le stimulează involuntar imaginația și… apetitul sexual.

 Zâmbeşte des şi adoptă o atitudine pozitivă

Niciun bărbat nu este atras de femeile pesimiste şi triste, aşa că dacă vrei să-l faci să se îndrăgostească de tine, trebuie să zâmbeşti des, să fii spirituală, să vrei să te distrezi şi să ai o atitudine pozitivă. Aceste gesturi, deşi mărunte, sunt cele care contează cel mai mult, mai ales la începutul unei relaţii, când partenerul abia te descoperă.

Surpeiza dulce

 Pregăteşte-i o surpriză dulce

Că bărbaţii sunt înnebuniţi după dulciuri nu mai este o noutate pentru tine. Însă nu toate dulciurile îi fac să se simtă în extaz, ci doar cele homemade. Prin urmare, data viitoare când vă întâlniţi, surprinde-l cu o prăjitură făcută de tine sau, dacă te invită la el, pregateşte-i o cină delicioasă. Aceste gesturi culinare îi dau de înţeles că te pricepi la bucătarie şi că îi poţi pregăti multe alte mâncăruri delicioase. Este greu de crezut că nu se va îndrăgosti de tine după ce îţi va vedea talentele gastronomice.

 Arată-i că puteţi discuta despre orice

Dacă bărbatul pe care vrei să-l impresionezi mai are şi altceva în cap în afară de fotbal, maşini şi sex, este bine să-i arăţi că poate discuta cu tine despre orice. Atunci când aveţi despre ce vorbi, despre ce râde, conexiunea dintre voi doi începe să fie tot mai puternică, deci merită să îţi scoţi la iveală latura intelectuală.

 Flirtează cu el

Flirturile, cuvintele dulci şi gesturile erotice cuceresc orice bărbat, aşa că ia atitudinea unei femme fatale şi arată-i că dacă se îndrăgosteşte de tine va avea parte nu doar de bunătăţi în bucătărie, ci şi de momente incitante în dormitor.

Tu cum îți seduci partenerul?

Surse: Eva, Divahair

Distribuie articolul: