Rochia de mireasă este perfectă, dar tu nu arăți prea grozav în ea. Ce modifici, rochia, care este un simplu material, sau caracterul tău delăsător? Ce te motivează mai mult? Iată care sunt motivele necesare pentru a te determina să faci tot posibilul ca să arăți perfect la nuntă! 1. Vrei să arăți superb în ziua nunții, “punct”! Vrei să fii admirată și invidiată pentru acest nou început, alături de un om minunat și cu o siluetă de vis. Deși tu ești o femeie remarcabilă, iar logodnicul tău nu ar vrea să te schimbi, este o schimbare foarte importantă pe care trebuie să o faci! Trebuie să îți schimbi stilul de viață cu unul care vă va permite amândurora să fiți sănătoși, frumoși și fericiți pentru tot restul vieții.

2. Vrei să arăți minunat în fotografiile de nuntă. Vrei să le arăți cu mândrie copiilor și nepoților tăi, care te vor admira la rândul lor, pentru că ai reușit să îți păstrezi silueta din tinerețe. Ba chiar poți să le arăți și fotografiile cu tine din momentul în care nu arătai atât de grozav, dar soțul tău te-a iubit din prima clipă.

 

 

3. Sportul este o metodă excelentă de a te de-stresa! Data viitoare când te cuprinde anxietatea, scapă de orice nor negru cu un antrenament intens. Te vei simți mai bine decât dacă ai mânca o ciocolată întreagă!

4. Începe noua ta viață de familie, chiar dacă nu este nouă, cu piciorul drept! Schimbările pozitive pe care le vei face în această perioadă le poți adopta pentru tot restul vieții voastre și veți avea amândoi un stil de viață sănătos.

5. Recompensează-te! Nu, nu cu o prăjiturică, ci cu o rochiță cu o mărime mai mică! Da, este noua ta siluetă și trebuie să te mândrești cu ea!

Sursa: Miresici.ro 

Distribuie articolul: