Pielea din jurul ochilor poate spune multe despre tine, inclusiv vârsta și problemele pe care le ai. Iată ce trebuie să faci ca să ai grijă de ea astfel încât să nu ai cearcăne. Curăță corect

Pentru demachiere utilizați un tampon de bumbac, apoi umeziți-l cu demachiant. Îndepărtați machiajul cu o mișcare circulară din partea de jos a nasului spre partea de sus a ochiului spre nas. Apoi aplicați crema cu vârful degetelor fără ca să întindeți pielea ori să apăsați.

Cum să îndepărtezi rimelul

Divizează un tampon de bumbac în două părți, ori în jumătate și aplică pe o singură parte din partea plată a unui tampon de bumbac sub gene, închizând ochii. Plasarea unui tampon de bumbac sub gene vă va proteja zona pleoapei inferioare.

Nutriția pielii din jurul ochilor

Pielea din jurul ochilor are nevoie de cremă specială premium, care nu doar să hidrateze, dar să și elimine cercurile întunecate din jurul ochilor. Atunci când alegeți o cremă pentru pielea din jurul ochilor, asigurați-vă că aceasta conține vitaminele A, B-complex, C, D, E și beta-caroten, care sunt importante pentru menținerea unui aspect frumos și sănătos din jurul ochilor.

Împrietenește-te cu antioxidanții

Zilnic, înainte să pleci spre job, aplică o cremă cu antioxidanți, ce luptă împotriva radicalilor liberi dăunători cauzați de soare și poluare. Unii dintre cei mai buni sunt: ceaiul verde, vitamina C sau rodia.

Sfaturi practice

Pentru problemele ce pot apărea în jurul ochilor, vă recomandăm să păstraţi în frigider o mască-gel pentru ochi. Aceasta se aplică dimineaţa, la trezire, pentru a reduce umflăturile de la nivelul pleoapelor. În plus, oferă o senzaţie reconfortantă de răcoare, care vă binedispune. Pentru a reduce pungile de sub ochi sau pentru a estompa cearcănele, aplicaţi timp de 15 minute comprese îmbibate cu ceai verde răcit.

 

Distribuie articolul: