Vă povesteam într-un interviu anterior cum Elena Postică, o femeie foarte creativă, pasionată de tot ce este frumos, își transformă singură hainele în adevărate opere de artă. Astăzi Elena ne-a demonstrat pe blogul ei cum să faci din 3 rochii foarte simple adevărate apariții demne de covorul roșu.

„Nu-ți refuza nicio asociere de haine, nicio combinație de țesături sau culori, testează-le singură în fața oglinzii și vezi în ce te simți confortabil, plină de încredere sau ce ți se potrivește cel mai bine”, declară Elena în debutul povestirii sale.

1.Rochia simplă elastică

„Eu am avut o rochie simplă, din țesătură elastică. Am hotărât să o accesorizez cu fire de mătase, perle, fori în diferite nuanțe de bordo. Am păstrat culorile în tonurile toamnei și iată ce a ieșit.”

capture-20160925-172259

2. O rochie mai îndrăzneață, confecționată din elastic! 

„Am folosit 30 metri de elastic negru, flori, perle și fire de mătase bordo. Pașii o să vă arate clar ce și cum am făcut, iar esențialul este să purtăm rochia fie cu lenjerie din sutien sau crop-top și pantaloni scurți negri sau chiar un body negru.”

capture-20160925-173947

3. O rochie cu o croială simplă, accesorizata la margini cu puf de lebădă.

„Pentru fixare am folosit clei pe bază de silicon. Culoarea este aceeași, însă pentru un efect și mai puternic puteți să folosiți o altă culoare decât cea a rochiei.”

capture-20160925-174111

Vedeți mai jos și alte modele de rochii transformate cu ajutorul aplicațiilor din flori.

Foto: Posticaelena.wordpress.com

Distribuie articolul: