Franțuzoaicele au o relație strânsă cu parfumurile: stiu întotdeauna când și ce anume să folosească. În plus, au câteva trucuri care le ajută să-i păstreze efectul mai mult timp.
Împrăștie-l puțin pe păr
Așa cum persistă pe haine, parfumul rezistă la fel de bine și pe păr. Dacă îl pulverizezi puțin pe firele de păr, îl vei simți de fiecare dată când vei întoarce capul. Și vei avea o senzație foarte plăcută.
Lasă parfumul să se usuce
De multe ori aplici parfumul pe încheieturi și apoi le freci puțin. Acest gest degradează, însă, intensitatea parfumului. Acesta trebuie să-și etaleze toate valențele în fața ta de la prima pulverizare, așa că lasă-l să se usuce singur pe pielea ta.
Păstrează distanță!

În loc să-l aplici de aproape, încearcă să-l pulverizezi de la distanță, astfel încât să vezi mai mult norisorul acela „magic” care iese din sticluța. În felul acesta, parfumul acoperă o zona mai mare a corpului și se așază pe piele fără să o ude.

Înconjoară-te cu parfumul tău!

Pentru frantuzoaice, parfumul este ceva esențial. Mai ales pentru femeile din Paris. Asta înseamnă că își pulverizează garderoba cu parfumul preferat, aprind în casă lumânări parfumate cu un miros complementar și au întotdeauna pregătită o sticluța pentru călătorii – oriunde ar pleca, parfumul lor merge cu ele!

„Lovitură“ sub centură

Poate ai auzit că regulă frantuzoaicelor este să-și dea cu parfum în „punctele de puls”. Asta înseamnă să folosești cele mai calde zone ale corpului, precum încheieturile și gâtul. Coveteur sugerează să-l aplici și în alt punct cald, sub nivelul taliei, unde corpul tinde să fie mai cald. Poate fi micul tău secret.

sursa

Distribuie articolul: