Eyelinerul este o modalitate perfectă petru a defini ochii. Cu toate acestea, problema frecventă cu care ne întâlnim este tendinţa produsului de a se topi şi a curge, creând un efect de vânataie. Iata trucul care te va ajuta să arăţi superb toată ziua! 1. Foloseşte primer-ul

Primer-ul este  baza de machiaj pentru pleoape. El are rolul de a controla producţia de sebum, face ca  fardurile să reziste în timp, intensifică culorile şi ajută ca produsul să nu se strangă în pliul pleoapei.

Sfat: Dacă nu doreşti să cheltui banii pe un primer, o alternativă bună este corectorul. Aplică un strat sunbţire de cremă hidratantă pe pleoape pentru a pregăti pielea.

 2. Conturează pleoapele cu dermatograful preferat. 

Aplică creionul înainte şi înapoi de-a lungul liniei genelor cu mişcări scurte sau mici puncte pentru a desena linia dorită.

Sfat: Cand aplici eyelinerul, nu trage de piele! Pe lângă faptul că aceasta uşurează apariţia ridurilor, creionul se strânge în pliuri şi se întinde pe parcursul zilei.

 3. Aplică un fard peste creion

Alege un fard de pleoape similar culorii creionului şi aplică-l peste linia trasată.  În felul acesta, culoarea va fi mai intensa şi mai rezistentă datorită faptului că produsul sub formă de praf va absorbi excesul de sebum apărut pe parcursul zilei.

Sfat: Foloseşte o pensulă  unghiulră cu peri mai rigizi pentru a uşura aplicarea.

4. Corectorul şi pudra

Dacă ai conturat pleoapa inferioară, aplică un strat de anticearcăn sub linia genelor inferioare pentru a crea o bariera care va preveni deformarea liniei.

Sfat: Finisează procesul prin a aplica puţină pudră exact sub linia creată cu dermatograful. Astfel se va realiza o barieră pentru produs, iar machiajul va ramâne intact de dimineaţă până seara!

Distribuie articolul: