Circa 30 de femei din capitală și nu doar au avut ocazia în acest week-end să participle la un worshop inedit cu Angela Stafii, trainer și consilier dezvoltare personală. Trainingul le-a pus pe femei în diverse situații și exemple, prin care acestea au avut menirea să apeleze la inconștientul lor și să găsească echilibrul cu sine. Au făcut apel la copilărie, dar și la relația pe care o au cu sine.

Stafii in actiuneFemeile au crescut foarte mult și au lucrat mult la partea masculină din ele, deoarece au fost învățate că sunt inferioare și păcătoase. În zilele noastre de la femei se cere prea mult –  mai mult decât de la un bărbat: ele tre să fie și gospodine, și carieriste, și mame, și soții… în toate pozițiile foarte calme și echilibrate. În subconștient ele își iau angajamente și se jertfesc de fapt pentru ceilalți, uneori fără ca asta să fie necesar.

De cealaltă parte, bărbații au inventat un mit precum că femeile nu pot fi prietene între ele, ci ar trebui de fapt să se dușmănească anume din cauza bărbaților. Însă femeile, adunate la un loc, au o putere extraordinară și pentru ca ea să nu se dezlănțuie, bărbații separă femeile și evită întâlnirile lor comune. Ce-ar fi dacă ne-am vedea și noi, la fel ca în trecut, cu grupuri mari de femei, la final de săptămână, ne-am ține de mână, am cânta și am emana o energie puternică, menită să ne descarce emoțional și să ne marcheze puternic pentru următoarea săptămână?!

Pe lângă corpul fizic, oamenii îl au și pe cel emoțional, rațional și energetic –  ceea ce reprezintă și aura fiecăruia. Aceasta este compusă din șapte chakre, fiecare dintre ele fiind responsabilă de un anume organ sau activitatea din organismul nostru. Verificarea chakrelor se face cu un pendul, care ar trebui să se roteaască în direcția acelor ceasornicului dacă chakra persoanei este echilibrată și invers dacă e dezechilibrată. Curățarea chakrelor se poate face în duș, o dată pe săptămână, prin mișcari rotative, învățate, ale mâinilor. Prin acest lucru ne putem demostra nouă că nu există lucruri care nu depind de noi.

Trainig ProWoman

Trainerul Angela Stafii le-a îndrumat pe femeile participante la seminar să realizeze practica meditației ghidate, unde fiecare a descoperit copilul interior, apoi a purtat o discuție cu el, iar sfaturile pe care le-a oferit au fost utilizate pentru a prioritiza lucrurile la maturitate. De asemenea, timp de 28 de zile, participantele de la workshop au fost îndemnate să urmze o temă pentru acasă care va întări efectele seminarului. Ele au de făcut o listă cu calități, o scrisoare de dragoste pentru sine, un lucru făcut pentru sine zilnic, conturarea unei imegini de sine perfecte. Toate aceste activități vor fi însoțite de o muzică bună, afirmații personale de încurajare, dar și activități noi, de care ne era frică în trecut și prin care vor depăși această stare pe viitor.

Foto: ProWoman

Distribuie articolul: