Dacă îţi foloseşti toate atuurile şi profiţi şi de câteva dintre slăbiciunile lui, atunci poţi să îl agăţi fără probleme.  

Capricorn

Bărbatul din Scorpion vrea o femeie care să îl atragă fizic. Dacă ai grijă ca nevoile lui sexuale să fie satisfăcute, atunci este al tău. Dacă vrei să îl păstrezi mai mult timp pentru tine, atunci trebuie să fii o doamnă în societate, amantă în pat şi gospodină în bucătărie.

Săgetător

Săgetătorul este atras de femeile cu forme, aşa că ai grijă să te pui cât mai mult în evidenţă. Îi place dacă ai un uşor look uşuratic, aşa că dacă vrei să ăui mâna pe el, adoptă-l.

Capricorn

Capricornii vor să vadă că cedezi greu şi iubesc femeile care ştiu ce vor de la viaţă. Nu arăta că eşti disperată, ba din contră demonstrează că nu pui preţ decât pe banii pe care îi câştigi tu. Încearcă să pari că nu ai nevoie să depinzi de nimeni.

Vărsător

Bărbatul înstărit din Vărsător vrea alături de el o femeie din care poate face ce vrea, chiar dacă aparent. Lasă-te păcălită la început, după care impune-te, şi îi vei cuceri definitiv.

Pești

Nativul din Peşti este atras de femeile de casă, care nu îi ies din cuvânt. Încearcă să îi faci pe plac la început dacă vrei să pui mâna pe el, iar apoi fii tu! Cuminţenia este valoarea cea mai de preţ care contează pentru el.

Berbec

Dacă vrei să pui mâna pe bărbatul din Berbec trebuie să ai mult tupeu şi să treci direct la acţiune. Hotărârea ta îl va da pe spate şi se va simţi măgulit când va simţi că este atât de dorit.

Taur

Dacă vrei să cucereşti un Taur bogat trebuie să emani eleganţă şi să fii foarte rafinată. Adoră să fii atentă cu el şi să îl surprinzi de fiecare dată.

Gemeni

Gemenii adoră femeile deştepte, şi dacă vrei să agăţi un astfel de bărbat, atunci trebuie să îţi faci bine temele înainte de a te întâlni cu el. Deschide discuţii inteligente, şi dacă faci faţă argumentelor lui, atunci e ca şi al tău.

Rac

Nativul din Rac este atras de femeile care îl răsfaţă. Aşa că dacă vrei să pui mâna pe el, dar şi pe banii lui, trebuie să îi faci cam toate poftele. Chiar dacă trebuie să faci compromisuri, bărbatul din această zodie merită din plin.

Leu

Dacă Leul este foarte bogat şi face parte numai din cercuri selecte, atunci îşi va dori acelaşi lucru şi de la partenera sa. Fii mereu cochetă şi sexi, ca el să se simtă mândru atunci când iese cu tine. Acesta are nevoie să i se gâdile orgoliul.

Fecioară

Nativul din Fecioară, fie el bogat sau nu, îşi va dori acelaşi lucru: ordine şi disciplină. Dacă te vede stabilă, serioasă şi nu te abaţi de la regulile tale, atunci îi vei pune inima pe jar. Îi plac femeile care se impun şi se fac respectate.

Balanță

Nativul din Balanţă vrea să străluceşti pentru el, ceea ce înseamnă că va prefera să te duci la saloane de înfrumuseţare, decât să stai la cratiţă.

Distribuie articolul: