Nu mai este un secret: dacă în zilele obișnuite consumăm până la 2000 de kcal, în perioada sărbătorilor, putem asimila chiar și până la 5000 de calorii. În condiția în care observi pe propria piele că te-ai îngrășat cu câteva kilograme și vrei să revii la formele inițiale, îți recomandăm dieta de detoxifiere cu apă - o metodă exelentă de a scăpa de celulită în săptămâni numărate doar prin consumul corect al apei plate. Nu necesită mari eforturi din partea ta, doar o regularitate strictă!

Potrivit InteresBook, această  dietă de detoxifiere cu apă te poate motiva să slăbești char și peste 8 kilorame în doar două săpătmâni. O condiție importantă pe care trebuie să o respecți, însă, este să bei câte două pahare de apă înainte de fiecare masă și să nu bei nimic preț de două ore după ce mănânci.

Dieta funcționează. Înainte de fiecare masă, trebuie să bei exact două phare de apă plată și curată. 15-20 de minute mai târziu, poți să te așezi și să iei masa. În timp ce mănânci, dar și timp de două ore după ce mănânci, este strict interzis să bei ceva. La împlinirea exactă a celor două ore, poți bea liniștită un ceai sau o cafea, dar fără nicio gustare.

Pe parcursul unei zile, dieta de detoxifiere cu apă poate arăta în felul următor: dimineața, imediat după trezire, trebuie să bei două pahare cu apă. Peste 20 de minute, poți lua orice tip de dejun, dar fără ca să mai bei nimic în timpul mesei. Bei ceva abia după două ore de la dejun.

Cu 20 de minute înainte de ora prânzului, bea două pahare cu apă. Poți lua orice prânz îți dorești, cu condiția să nu bei nimic în timpul mesei sau timp de două ore după prânz.

Cu 20 de minute înainte de ora cinei, bea un pahar cu apă. Dacă vrei, bea două, iar după 20 de minute, ia o cină fără restriciții. În timpul cinei, dar și preț de două ore după, nu trebuie să mănânci nimic!

foto: jillianwrightskincare.com

foto: jillianwrightskincare.com

Distribuie articolul: