Este ușor să îți faci un obicei din a sta în fața oglinzii minute nesfârșite, pentru a te pregăti de o nouă zi sau pentru a merge la o petrecere. Pentru a renunța la această rutină, va trebui să ăți faci puțină ordine în trusa ta de make-up. Nu doar ca vei câștiga timp, însă vei demonstra ca arăți excelent și fără machiaj.

1. Adaugă culoarea în garderoba ta

Dacă te îmbraci zilnic în culori neutre, ca bej sau negru, folosește accente de culoare, pentru a te pune în valoare. De exemplu, un roșu închis pe o piele mai închisă la culoare va da o nuanță superbă tenului, iar un albastru sau un verde deschis pe o piele albă va pune în evidență ochii.

2. Accentuează-ți sprâncenele

O formă corectă și frumoasă a sprâncenelor tale îți va schimba complet look-ul, susțin specialiștii. Ochii vor părea mai mari și mai luminoși, iar pielea mai fermă și mai tânără. Este o idee foarte bună să vizitezi un profesionist pentru a-ți da contur sprâncenelor.

3. Hidratarea este esențială

Cu cât pielea este mai uscată, cu atât pare mai ofilită și mai îmbătrânită. Dacă vrei să ai un ten de bebeluș, folosește o cremă hidratantă de zi cu antioxidanți și vitamina C, care să aibă și un factor mare de protecție solară. Folosește și o cremă de ochi antirid, dar și o cremă de noapte hidratantă.

4. Cu pielea la vedere

Îndepărtează atenția de la tenul tău (fără machiaj), alegând o rochie sau o bluză decoltată în V, elegantă și sexy. Decolteul arată frumos indiferent de vârstă sau greutate, deci folosește-te de acest efect subtil de imagine.

5. Fără machiaj, dar cu gene de invidiat

Nu este absolut necesar să folosești mascara. Demachiază-te și utilizează un aparat special de curbat genele. Ochii vor părea mai mari, mai frumoși și întreaga ta față va radia de sănătate și frumusețe. Alege un aparat de curbat gene de calitate și exersează în fața oglinzii până reușești să obții efectul dorit.

6. Folosește creme cu retinol pentru noapte

Ritualul de frumusețe de seară ar trebui să fie mai riguros, pentru ca tu să arăți perfect dimineața. Retinolul din creme te ajută să stopezi îmbătrânirea prematură, ajută pielea să producă mai mult colagen și diminuează ridurile. Aceste creme cu retinol fac pielea mult prea sensibilă la soare, deci trebuie folosite doar noaptea!

7. Împrospătează-ți chipul

Dacp ai avut un somn dificil și fața ta arată acest lucru, cea mai bună metodă este să folosești un spray special pentru ten. Există multe pe piață, însă și apa minerală rece este eficientă. Look-ul obținut va fi unul proaspăt, roz delicat, superb și fără urme de machiaj.

Sursa: mayra.ro

Distribuie articolul: