Christie Brinkley este fotomodel și actriță americană. Deși nu trădează, această femeie are tocmai 61 de ani și un exterior absolut irezistibil. Acum un an, într-un interviu acordat pentru revista People, vedeta mărturisea: „Sunt șocată că urmează să împlinesc 60 de ani. De parcă m-aș afla în punctul culminant al vieții”. Ce să mai zică azi, când are 61 și arată la fel de bine? Aflați mai jos cum îi reueșește să oprească timpul în loc.

La fel cum se întâmplă și în cazul multor alte modele, Christie Brinkley a fost observată de către un fotograf. S-a întâmplat la Paris. Pe atunci, americanca se afla la studii în Franța. A acceptat să fie fotografiată, iar în scurt timp, s-a lăsat sedusă de agenția de modeling Elite. Nici nu-și dădea seama că avea să o aștepte o carieră amețitoare în industria modei.

Până la această vârstă, Christie s-a fotografiat pentru copertele a peste 500 de reviste celebre, printre care și Vogue, Glamour, Rolling Stone sau Esquire. Acum 35 de ani, a semnat cel mai îndelungat contract de colaborare din industria modei. Este vorba de colaborarea cu Cover Girl.

foto: x3m-slider.org.ua

foto: x3m-slider.org.ua

Perseverența și genele bune au ajutat-o să devină nu doar model, ci și scriitoare, ilustratoare, fotografă, stilistă și cântăreață. Mai este și mamă a 3 copii. N-ar fi reușit să rămână la fel de frumoasă, dacă nu ar fi mers la cosmetologi cu experiență. Pe lângă machiajul pe care și-l face permanent, modelul mai afișează și peruci. Christie Brinkley a dezvăluit și o serie de secrete care o ajută să rămână la fel de frumoasă.

„Nu trebuie să te gândești la vârsta pe care o ai.” Modelul afirmă că vârsta sa biologică nu are nimic în comun cu starea sa interioară. „Vârsta mea este compusă din cifre care nu au valoare prea mare. Am înțeles că vârsta nu poate deveni o piedică în calea sufletului și a energiei mele”, declară vedeta.

„Dacă îți dorești mult, atunci ți se permite.” Christie este vegetariană și consumă doar fructe, legume și lactate de la vârsta de 13 ani. Nu ascunde, însă, faptul că preferă pastele italiene chiar și la cină. „Viața este prea scurtă, ca să nu-ți permiți să savurezi scoici sau vin spumant”, spune Brinkley.

„Nu te orienta spre mărimea hainelor tale.” Vedeta este de părere că nu există femei care să nu aibă neajunsuri. În garderoba sa, există blugi de mărimi diferite: de la 40 și până la 44.  Brinkley afirmă că este important să alegi modelele de haine care să te avantajeze.

foto: reignmag.com

foto: reignmag.com

„Sportul înseamnă tinerețe.” Nu doar vegetarianismul a ajutat-o să arate atât de bine pe parcursul celor 6 decenii de viață. Devenise, la un moment dat, chiar și imaginea aparatului TotalGym, grație căruia și-a antrenat abdomenul, picioarele și brațele. Modelul practică și yoga, dar iese și la alergări în fiecare dimineață.

„Îmbrăcați-vă conform statutului.” Deși are un corp superb, modelul nu-și permite să poarte ținute extravagnte. Atunci când este cu copiii la plajă, nu-și permite să rămână doar în costum de baie.

„Trebuie să vă iubiți copiii.” Familia este prioritatea sa. „Sunt o mamă matură și resposabilă în fața mea și a copiilor mei. Vreau să le fiu mereu alături și să fac pentru ei tot ce-mi stă în puteri”, mai dezvăluie modelul.

Distribuie articolul: