Dacă ai o casă amenajată în stil modern, cu siguranță vei dori ca și camera piciului să fie la fel. Dacă apartamentul tău nu este cel mai nou, oricum dorința ca pentru copil să cumperi totul nou și la modă mereu există. Îți prezentăm care sunt cele mai noi și mai hot trend-uri în materie de amenajare a camerei copiilor. 

De când vine pe lume și până în adolescentă, copilul are nevoi speciale atunci când vine vorba despre cameră sa. Ea trebuie să fie amenajată în așa fel încât să ofere calitate, siguranță, dar și un design inovator.

Tendința în materie de mobilier pentru copii este mobilierul ingenios, util și ecologic. Luând în calcul faptul că bebelușii petrec foarte mult timp odihnindu-se în pătuțul lor, acesta trebuie să fie confortabil, dar și ajustabil vârstei copilului.

 Patuț ajustabil

Produsele flexibile, de tipul celor 2 în 1, care, pe măsură ce copilul crește, au posibilitatea de a se transforma într-un birou perfect pentru perioada adolescenței sunt tot mai căutate. Devine astfel o modalitate potrivită de economisire.

Un alt obiect de care este imposibil să te lipsești atunci când ai un bebe este căruciorul. Iată aici un model clasic, dar totuși modern, tradițional englezesc, care este acreditat drept căruciorul prin excelentă, întruchiparea eleganței.

 Cărucior clasic

Dacă sunteți în căutarea unui scaun inteligent pentru micuțul vostru, alegeți unul care va fi ajustabil creșterii înălțimii lui. Cel din imagine este un scaun ce crește odată cu copilul și poate fi folosit de la vârstă de șase luni a bebelușului până când acesta va avea 50 de kilograme!

 Scaun bebe

Cât despre jucăriile atât de dragi copiilor, sunt foarte importante materialele din care acestea sunt confecționate. Este de preferat să alegeți jucării din lemn, vopsite cu vopsele pe bază de apă care nu conțin adezivi toxici. Acestea trebuie să fie creative și să le dezvolte celor mici creativitatea și îndemânarea.

Jucarii bebe

Sursa/Foto: ADPM

Distribuie articolul: