A venit sezonul în care vrem să scoatem tot mai multe părți ale corpului la vedere, în limita decenței, desigur. Decolteul face parte din ele, iar pentru a face față concurenței, trebuie să ai ce arăta. Noi îți oferim câteva idei ușor de implementat pentru un decolteu de vedetă. Decolteul și gâtul au fost întotdeauna simbolul feminității și al senzualității. Iată câteva secrete care te vor ajuta să ai o piele netedă și fermă.

Hidratare cu cremă potrivită
După duş, tamponează-ți pielea cu un prosop moale, apoi aplică o cremă hidratantă special creată pentru zona sensibilă a gâtului și a decolteului. Hidratarea este foarte importantă, deoarece pielea de pe decolteu suferă mereu din cauza deshidratării și de pe urma lipsei vitaminelor A și E.


Exerciții pentru sâni frumoși

1. Stai în picioare, cu umerii relaxați și brațele relaxate de-a lungul corpului. Adu mâinile în dreptul sânilor și presează-ți sânii cu palmele, unul către celălalt, timp de câteva secunde. Repetă de 15 ori.
2. Lungește-te pe covor și sprijină-ți spatele de sol. Ridică-ți picioarele și încrucișează-le la nivelul gleznelor. Întinde-ți apoi brațele de-a lungul corpului și ridica-le cât mai sus posibil. Revino la poziția inițială și repetă de 25 ori.

Măsuri speciale pe timp de vară
Evită expunerea îndelungată la soare deoarece afectează zona gâtului și a decolteului ducând la îmbătrânirea prematură a pielii. Folosește creme de protecție solară ridicată de fiecare dată când stai la soare, și nuface solar, efectele nocive ale acestuia devin vizibile după câțiva ani.

Dușul rece
Dacă dorești să ai pielea netedă și fermă în zonă decolteului și a gâtului, încearcă un duș rece, stimulează circulația, regenerează pielea și da energie. Temperatură optimă pentru duș este de 22 de grade Celsius.

Sursa: Lyla.ro

Distribuie articolul: