Dansul mirilor nu este un simplu dans, el înseamnă mult romantism, comunicare şi înţelegere. Indiferent că e tango, vals sau un orice alt gen muzical, trebuie ales un dans care să vă reprezinte pe dvs ca şi persoană dar mai ales ca şi cuplu. Trebuie să fiţi atenţi cum veţi proceda, pentru că acesta este un moment plin de emoţie şi unic pentru fiecare cuplu în parte.
În acest moment mirii sunt în centrul atenţiei, toţi ochii sunt aţintiţi asupra cuplului. Soţul invită gentil mireasa, cu mişcări elegante, la dans, şi pentru a amplifica emoţia momentului şi a face ca atmosfera să fie mai surprinzătoare, puteţi apela la ceva trucuri de completare precum artificii, baloane, confetti sau petale de trandafiri, etc.

Un cuplu romantic va alege, cu grijă, o melodie de dragoste, care aminteşte de anumite momente frumoase din viaţa acestora: prima întâlnire, primul sărut sau chiar primul dans. Un dans plin de romantism şi pasiune va transmite cu siguranţă o emoţie puternică invitaţilor făcând astfel momentul unul memorabil pentru toţi invitaţii prezenţi la eveniment.

Un cuplu modern, va da frâu liber formaţiei sau orchestrei şi va improviza ceva pe moment (acest lucru se întâmplă însă destul de rar pentru că nu toţi miri se bazează pe un nr de improvizaţie totală), antrenând atmosfera şi împletind foarte bine distracţia cu bună dispoziţie şi romantismul.

Un alt tip de cuplu este cel clasic, caracterizat în linii mari prin tradiţionalul vals şi o coregrafie bine pusă la punct. După timp îndelungat de exersare, lecţii de dans şi emoţii, are loc în sfârşit momentul magic.
În momentul dansului, încercaţi să vă relaxaţi, să vă înţelegeţi din priviri, să comunicaţi, să trăiţi momentul şi lăsaţi-vă duşi de val făcând abstracţie de toate privirile din jur.

Aşadar, dragilor, dansul nu trebuie să fie un moment de stres, ci unul plin de magie şi de farmec şi nu uitaţi să zâmbiţi tot timpul, un zâmbet acoperă şi cea mai evidentă imperfecţiune a dansului.

Sursa: www.alexland.ro

Foto:  theskydance.ro

Distribuie articolul: