Zilele de 24 și 25 decembrie au fost pline de distracții pentru copii și părinții acestora. Toți doritorii de a suplini desaga lui Moș Crăciun au fost prezenți la un târg de amploare, desfășurat într-un centru comercial din capitală. La eveniment au fost prezenți meșteri hand-made cu lucrări inedite și concursuri cu premii pentru cei mici.

Prima zi a fost dedicată Crăciunului, cea de-a doua – Revelionului! Aceasta înseamnă că toți au putut găsi la târg cadouri, decorații, arome de scorțișoară, ghimbir și miere! Pe lângă tarabele artizanilor, cei prezenți la eveniment au avut parte de un program amplu de distracții: un imens atelier al spiridușilor, unde părinții au putut să confecționeze un cadou pentru copiii lor, iar copiii au învățat să confecționeze decorații pentru brad. De asemenea la Yardsale a fost pregătită o zonă de fotografiere, gustări pentru adulți, un food-corner special pentru copii, turte dulci pictate, dulciuri de Crăciun, bucătărie vegetariană și bere englezească.

yardsale00002

yardsale00005

yardsale00020

yardsale00021

Cea mai mare atracție a evenimentului a fost bradul dorințelor, un pom de Crăciun improvizat care promitea copiilor că dorințele puse acolo se vor împlini cu siguranță!

Astfel de evenimente se petrec o dată în lună și sunt bineveniți toți doritorii.

Foto: Yard Sale

Viola Rașcovschii, stagiară