Texturi parfumate, lejeritate și mult verde. Cam așa am putea descrie unul din cele mai așteptate evenimente fashion ale anului. Pe catwalk-ul de la Chișinău au defilat modele profesioniste, dar și vedete din Moldova. Designerii ne-au bucurat cu o serie de colecții, care potrivit lor au fost inspirate din briza oceanului, checurile cu vișină și mirosul verde al ierbii.

În cadrul evenimentului au fost prezentate și colecții, care au apărut în premieră pe catwalk-ul de la Chișinău. Unul dintre debuntații show-ului a fost Brandul “Promesse” by Sanda Divirincean, notează Agora.md.

Citește și: Chișinăul s-a umplut de stil și culoare! Vezi toate colecțiile de la Moldova Fashion Days, spring 2017t, ziua I (Foto)

Moldova Fashion Walk (50 of 326)

Moldova Fashion Days (MFD) este un eveniment bianual de promovare a industriei fashion din Republica Moldova. Motto-ul principal Moldova Fashion Days este „See Now, Buy Now”, care aduce o nouă eră în lumea fashion, una în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium.

MFD este organizat sub egida APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și este susținut de partenerii strategicii USAID și Guvernul Suediei, prin Proiectul de Competitivitate din Moldova.

ZIPhouse este partenerul MFD în promovarea unor nume noi în industria fashion din Moldova, dar și în cadrul unor evenimente cu caracter educațional. Partenerul premium pentru logistică și fundraising al MFD este Berlizzo Events.

Vezi și: Vedetele ne inspiră să purtăm culoarea pastel. Pe cine o prinde mai bine: pe Felicia Sîrbu sau Mihaela Strâmbeanu?