Secretele de top ale imaginii ideale a stewardeselor au fost dezvăluite. Potrivit unui articol difuzat recent de publicația britanică dailymail.co.uk, însoțitoarele de bord își asumă un angajament serios ca să arate perfect și să aibă grijă de felul în care arată. Ce anume fac stewardesele, pentru a fi atât de atrăgătoare, aflăm de la însoțitoarele de bord ale companiei „Emirates”.

Prima impresie poate fi creată doar o singură dată! Astfel, fiecare companie aeriană  ar trebui să-și instruiască însoțitoarele de bord în ceea ce privește tehnicile de înfrumusețare.

Încă de la angajare, companiile aeriene își instruiesc angajatele în spiritul unei imagini perfect îngrijite, sugerându-le în permanență să aplice tehnici de exfoliere și hidratare a pielii, pentru a rămâne pline de farmec pe toată durata zborurilor lungi. 

Cremele care rețin umeditatea în piele și cele corectoare trebuie să se afle în topul preferințelor fiecărei însoțitoare de bord. 

Artiștii make-up le sugerează stewardeselor să folosească demachiante fără alcool și să poarte măști hidratante înainte de zbor. Serul anti-oboseală reprezintă un alt produs de interes, despre care știe fiecare însoțitoare de bord. 

Însoțitoarele de bord nu poartă luciu pentru buze, în schimb, au grijă mereu să folosească balsamul pentru buze.

Atunci când vorbim despre aranjarea părului, produsele de styling nu li se recomandă însoțitoarelor de zbor. Unicele produse din trusa stewardeselor sunt uleiul de păr (care hrănește părul și previne uscarea), dar și periile de lemn, care previn electrizarea părului. În cazul în care părul se electrizează, însoțitoarea de bord își udă puțin palmele și își netezește firele rebele! 

Stewardeselor nu li se recomandă produsele alimentare tip fast-food. Din contra: apa, legumele și fructele sunt cele mai indicate „alimente” pentru o însoțitoare de bord care trebuie să arate bine în fiecare zi. Apropo, apa din nucă de cocos și sucul de castravete sunt două poțiuni care chiar fac minuni cu fața însoțitoarelor de bord.

Deși fiecare stewardesă e tentată să sorbească puțină cafea ori puțin vin în tipul zborului, cofeina și alcoolul stimulează deshidratarea, deci nu se recomandă în niciun fel!

Foto: Emirates

Distribuie articolul: