Denimul va rămâne mereu în tendințe. Deși cu fiecare sezon cunoaște alte și alte variațiuni, denimul rămâne la modă. În primăvară-vară, dar și în sezonul rece, vor rămâne la modă modele de blugi până la gleznă. Vestea este numai bună: acești blugi tip crop te ajută să pari mai slabă!

Lungimea blugilor până la glezna poate flata silueta. Dacă ești în căutarea perechii perfecte de blugi în funcție de siluetă, află că modelele de jeans trei sferturi și cele până la glezna te pot ajuta să pari mai slabă.

Modele de blugi până la glezna tip crop care flatează silueta

În funcție de tipologia ta corporală, poți alege modele de blugi până la glezna tip crop care să te avantajeze. Se poartă atât tăietura cu talie joasă, cât și blugii cu talia înaltă.

Se poartă și modele de jeans scurți, deasupra gleznei, și modele de jeans trei sferturi. Descoperă care dintre asocieri este mai potrivită, în funcție încălțămintea pe care o vei purta sau hainele din partea de sus cu care vei asorta blugii.

Blugii ankle length, în croială skinny te pot avantaja

Modelele de blugi până la gleznă te pot ajuta să pari mai slabă dacă ai siluetă măr, alături de bluze croite larg, dar și dacă ai o tipologie corporală ateltică, alături de bluze cu peplum, pentru a adauga volum în zona șoldurilor.

Vezi și: Ce să mănânci, în funcție de forma corpului tău: „măr”, „pară”, „piramidă inversată” sau „clepsidră”

Alege să porți modele de jeans scurți, deasupra gleznei, cât se poate de scurți, alături de botine și ghete până la gleznă, și neapărat cu toc pentru a creă aspectul unei siluete zvelte, alungite.

Jeanșii stil boyfriend și mom jeans, cu talia înaltă, lungi până la gleznă, sunt chic

Poți purta jeans trei sferturi și cu croială largă. Fie că vorbim despre mom jeans, despre blugi cu talie înaltă, fie că vorbim despre blugii tip boyfriend, lungimea trei sferturi poate flata siluetă.

Dacă vrei să alegi o pereche de blugi în funcție de siluetă, gândește-te și la această croială, mai ales dacă ai șoldurile ample sau siluetă-clepsidră. Tot pentru silueta-pară se potrivesc și jeanșii trei sferturi ușor evazați.

Alege blugi până la glezna, cu o linie straight / dreaptă

Nu puteam vorbi despre modelele de blugi până la gleznă ale sezonului actual dar și pentru primăvară-vară 2018, fără să vorbim despre linia dreaptă de jeanși.

Ca să pari mai slabă, alege modele de jeans scurți, deasupra gleznei, cu talie înaltă, și tăietură straight, dreaptă. Pentru a adaugă centimetri și a scădea kilograme – vizual vorbind – asortează ghete sau cizme cu toc înalt ori kitten și bluze cambrate.


În ceea ce privește culorile pentru blugi până la glezna, se poartă atât tonurile prespalate, de bleu, albastru deschis dar și tonurile de albastru închis sau indigo, dar și non-culorile gri și negru.

Sursă foto front page – Pete Bellis/Unsplash; Kudika

Distribuie articolul: