Ingrediente:

  • 120 g de Fettuccini.
  • 300 g de creveți cruzi, curățați, fără cozi.
  • 1 lingură de sare.
  • 1 linguriță depiper proaspăt măcinat.
  • 2 linguri de făină.
  • 1 lingură de ulei de măsline.
  • 1 lingură de unt.
  • 1, 1/4 pahare de supă de pui.
  • 1/2 pahare de frișcă.
  • condimente după gust.

Mod de preparare:
1. Prepară pastele potrivit indicațiilor de pe ambalaj.
2. Presară sare și piper pe creveți și amestecă bine. Adaugă o lingură de făină și amestecă creveții, apoi mai adaugă o lingură, amestecă repetat.
3. Topește untul și uleiul de măsline pe o tigaie mai mare la foc mic. Adaugă apoi un strat de creveți, rumenește-i aproximativ 2-3 minute, apoi pune-i într-o farfurie.
4. În tigaia unde s-au fript creveții, toarnă supa de pui. Prepară supa timp de 5 minute, răzuind rămășițele de la creveți.
5. Adaugă frișca și bate bine lichidul. Fierbe sosul la foc mediu, până nu va începe să se îngroașe (aproximativ 5 minute). Gustă sosul și adaugă condimente, după gust.
6. Adaugă sosul la paste și crevete, apoi amestecă!

Poftă bună!

Distribuie articolul: