Într-un episod anterior profa de vin Anastasia Sărătură ți-a povestit despre Masterclass-ul lui Adam Pawlowski – Master Sommelier. Astăzi vine să-ți împărtășească oportunitatea de a participa la o cina gastronimica alături de Adam și cel mai apreciat Chef din Ungaria, Viktor Segal, recunoscut la nivel internațional.

În timpul cinei „The Art of Pairing”, de la WineUp Transilvania, vor fi servite și prezentate patru preparate culinare care vor fi asociate cu opt vinuri, patru românești și patru internaționale.

„Îți amintesc că au rămas zile numărate până începe cel mai Mare Târg din România și Republica Moldova, cu masterclass-uri, cine gastronomice, vinuri naționale și internaționale. Nu rata WineUp Transilvania 2018”, este îndemnul profei de vin.

Mai multe detalii despre eveniment poți afla aici sau aici.

WineUp Fair in Transylvania este Cel Mai Mare Târg de Vinuri în România și Republica Moldova. Asigura-te ca te-ai inregistrat pe site-ul evenimentului ca vizitator sau expozant. Află AICI mai multe detalii despre târg, vinuri, masterclasuri si cine gastronomice.

Distribuie articolul: