Adorăm fustele pentru nota de feminitate pe care o conferă, dar și pentru versatilitatea lor extraordinară. Cu toate acestea, pe măsură ce temperaturile continuă să scadă, renunțăm tot mai mult la fustele noastre mult iubite în favoarea jeanșilor și a pantalonilor din stofa groasă. 

Dar a purta o fustă pe timp de iarnă nu înseamnă că trebuie să tremuri de frig, ba din contra. Mulțumită noilor tendințe în modă, te poți simți confortabil chiar și într-o fustă, fie ea lungă, sau scurtă.

Cizmele peste genunchi sunt cele mai cool piese de încălțăminte în acest sezon – nu ezita să le porți cu fuste scurte, sau chiar cu cele midi, ce acopera cizmele. Nu îți face griji dacă nu se va vedea niciun pic piciorul – nu doar că vei fi imbracată conform tendințelor, dar îți va fi și foarte cald. 

www.fabsugar.com

chicisimo.com

Colanții și dresurile foarte groase sunt deja piese mult încercate de fashioniste în sezonul rece. Poartă o pereche de colanți groși cu botine din piele pe sub o fustă scurtă din stofă groasă, pentru un look a la Chanel.

weheartit.com 

weheartit.com

weheartit.com

Și dacă cizmele înalte sau dresurile tot nu reușesc să te încălzească suficient, poți apela din nou la tendințele momentului: fustele peste genunchi, din stofă groasă, cadrilată sau uni, au fost prezente într-o mulțime de colecții sezonul acesta. În plus, de multe ori acestea pot fi chiar mai călduroase decât o pereche de jeanși.

beautyandthegreen.blogspot.com

moniquemallo.blogspot.com

Distribuie articolul: